Şimdi Ara

Windows Mobile lı telefonlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bundan sonraki telefon olarak Wm li bir telefon düşünüyorum..
    Ancak mpx 200 ü hiç düşünmememle birlikte mpx220 oldukça güzel.. ama başka bir telefon Türkiye piyasasında varmı merak ettim..
    Wi-Fi falan önemli değil..

fiyatı 800ytl yi geçmeyecek,
    WM işletim sistemi içeren,
    telefonlar hakkında bilgi istiyorum..
    yardımlarınız için teşekkürler..

• fiatı 800ü gecmicekse mpx220 al bide yanına 1 gb hafıza kartı baya ii gider
  • zaten piyasada başka telefon yoksa onu alcam.. yalnız yavaş yavaş şunu öğreniyorum..
    gokhan s. gibi duyarlı arkadaşlar olmasa yardım etcek yok.. telefon tavsiyesi isteyenlere, bt sorunu olanlara yaptığım yardımlara acıyorum.. sağolasın gokhan s.
  • gerçekten gökhan arkadaşımız çok iyidir yardım konusunda.ben sana şunu söylim eğer şu an windows lu tel istiyorsun mpx220 değilde bence biraz ucuz pda ala yani 800 yaparsan biraz daha ekleyebilirsin diye düşünüyorum pda larla asıl windowsun kalitesini yaşarsın ekran büyüklüğü daha çok önemli .
  • ya sorun diil elimden geldiince yardımcı olmaya calışıorm zamanında bnde bu teli düşünüodm kararsızlıktan alamamıstmama şunu solim foto kalitesi ii diil dierleri ise cok ii sonucta windows işletim sistemi war baya bişiler yapılır yani bni en cezbeden ozelliği ise film izlemek ah bnce süper bşi telde film izlemek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

gerçekten gökhan arkadaşımız çok iyidir yardım konusunda.ben sana şunu söylim eğer şu an windows lu tel istiyorsun mpx220 değilde bence biraz ucuz pda ala yani 800 yaparsan biraz daha ekleyebilirsin diye düşünüyorum pda larla asıl windowsun kalitesini yaşarsın ekran büyüklüğü daha çok önemli .

ya arklar cok saolun sizde cok iisinzbnde pda dicektm ama ark 800 ytl diince mpx dedim ama biras daa para ekleeblrse pda cok daa ii olur bncde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeTh CoHeN

gerçekten gökhan arkadaşımız çok iyidir yardım konusunda.ben sana şunu söylim eğer şu an windows lu tel istiyorsun mpx220 değilde bence biraz ucuz pda ala yani 800 yaparsan biraz daha ekleyebilirsin diye düşünüyorum pda larla asıl windowsun kalitesini yaşarsın ekran büyüklüğü daha çok önemli .

evet ya onu bende düşündüm.. hep yanımda taşımak istediğimden imate başta geliyo ama 1.500ytl.. oda çok para.. o yüden buraya yazdım.. gokhan s. sanırım en sonunda zaten mpx220 alcam başka telefon yok gibi adam akıllı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsungun war sanırm bide i300 modeli ama oda türkiede yok heralde yada cıkmadı..bncde mpx220 al fiyat olarakta uygun
  • peki gsm+pda önerebilirmisiniz.. en fazla 900 ytl ve civarı olsn lütfen..

not; abi Türkiye içinden almak zorunda olduğumdan yurtdışındakiler pek işime yaramıyo yinede sağol..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 7 Aralık 2005, 20:03:04 >
  • bundan sonraki cevaplarınız içinde şimdiden teşekkür ederim.. ama şimdi çıkmam lazım.. cevaplarınıza yarın yorum yaparım.. şimdiden teşekkürler..
  • yok turkiyede 900 ytl ye pda+telefon ama paraya kiyarsan imate sp5 al
  • mpx200 al bi de hafıza kartı takarsın al sana pda
  • mpx ci olarak mpx200 ü alma diyemem ama 220 daha iyi olduğu için 220 yi al diyorum
    bak 21 mb lık ram ve çift işlemci ile süper hızı yaşa derim bide imkanın varsa 1 gb sd kart iyi gider alt yazısız film izlieyip süper kulaklıkla film izlersin bende 256 mb sd kart olduğu için daha denemedim ama bir kere kısa film yüklemiştim çok güzel di.
  • bu win mobile nedense türkiede pek telefon seçeneği yok halbuki bizi ne saçma sapan bir işletim sistemi symbianın eline bırakıyorlar. Gerçi winmobile ninde eksi yönleri var ama genelde oldukça başarılı bir sistem
  • Philips'in yeni modeline de Linux işletim sistemli diyorlar ama kesin bir bilgi yok.Belki o da işine yarayabilir.Bir göz at istersen:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4932031/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

yok turkiyede 900 ytl ye pda+telefon ama paraya kiyarsan imate sp5 al

google aradım sp5 i ama bi türlü satan bi yer bulamadım.. sanırım Türkiyede yok.. Mr.Blof; abi philips e pek sıcak bakmıyorum.. daha önce anneme bi philips 535 aldık.. telefonda ben mesaj yazarken kelime kelime geliyodu.. yani hızlı bi işelmcisi bile olsa linux philipse ok yüklenir ve kullanışsız olur görüşündeyim..
    akıllı12; aslında bu devirden sonra mpx220 alcağıma p910i yi tercih ederim.. en azından ekran büyüklüğünden faydalanırım.. yani wm olmaz ama.. yinede kullanımı rahatlaşır..
  • palm treo 650 al ikinci el falan...
  • smartphonelarla birlikte pda olayı satışları yawaşladı...
    foto çekimi önemli deil diosan mpx220 bayağ bi işini görecektir...
    mpx200 yawaş gelir, o yok bu yok, direk mpx220
    ben olsam sony p910i de bakardım, bayağ işine yarardı ama windows demişin....
  • abi bildiğim kadarıyla palm lerde windows mobile yok.. yada benmi yanlış biliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

smartphonelarla birlikte pda olayı satışları yawaşladı...
    foto çekimi önemli deil diosan mpx220 bayağ bi işini görecektir...
    mpx200 yawaş gelir, o yok bu yok, direk mpx220
    ben olsam sony p910i de bakardım, bayağ işine yarardı ama windows demişin....

p910i çok güzel telefon SE nin kalitesine şüphem yok.. şu anda kullandığım telefon bile ne zamanın telefonu ama hala tüm ihtiyaçlarımı boyutuna göre görüyor.. benim wm takıntımın geldiği yer;
    ben teleofnla birlikte msn kullanacağımdan bt kalvyede alıcam.. ve bildiğim kadarıyla bt klavyelerde sadece wm ile çalışıyor.. ama p910 ile çlaışanıda varsa harika olur..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.