Şimdi Ara

Windows Live™ Messenger FİNAL Türkçe (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
16.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alla alla ya. valla bende ve diğer arkadaşlarımda hiç bi sorun çıkarmadı şimdiye kadar.

Ama bi bug var. Listemizde olmayanlara bişey yazamıyoruz. Bi de Ne dinliyorum özelliğinde şarkı adı mavi yazıyo.
  • ben de bi davetiye istiyorum arkadaslar yaaa

fadu74@hotmail.com
  • live mail nasıl yapacaz maili 2 gb yani bir ara yapmıştım ama şimdi o olmuyo?
  • peki ifadeler falan gidermi bunu kurduğumuzda bayağı ifade var uğraşmayalım şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anti-X

peki ifadeler falan gidermi bunu kurduğumuzda bayağı ifade var uğraşmayalım şimdi.

Yok arkadaşım ifadelere bişey olmuyor
  • ifadelerini yedekleyebilirsin arkadaşım

C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft

burdaki msn messenger klasöründe tutulur ifadeler bu klasörü yedekleyin gerektiği zaman aynı yere atın ifadeleriniz geri gelsin
  • Saol..
  • cok saol
  • Bende herhangi bir sorun vermiyor ama davetiye gerekmiyor denmesine rağmen dün kuzenim bağlanamadı davetiyesi de yoktu..

Davetiye de yollayamıyoruz ve davetiyesi olmadan da bağlanamıyoruz sanırım

Peki nasıl kullanacak yeni arkadaşlar bunu
  • beta versiyonları pek kullanmam genelde ama bir deneyim dedim...

3 hesap denedim hepsinde de oturum açmada kullanılan parola kimliğine açılamaz diyor...
    kardeşim kullanıyordu ona sormadım şimdi ama bilemiyorum...
  • ben msn 8'in bozuk olduğunu duydum ve asla indirmeye çalışmadın sanırım birkaç arkadaşta da sorun çıkmış
  • microsoft ve beta . . . .hıııııy
  • arkadaşlar ben 2 kere bağlanabildim sonrasında sürekli hata verdi.bağlanamıyorum...
    hadi onuda geçtim yeniden 7.5 i kurayım dedim, onuda kuramıyorum.çünkü kurmaya çalışırken hata veriyor.
    aldık başımıza belayı.bunu nasıl çözeceğimiz konusunda bilgi sahibi biri var mı??
  • arkadaşlar herkes davetiye gerekmiyor diyo ama ben neden bu msn messengere baglanamıyorum
    elinde olan varsa bana bi davetiye gönderirse çok mutlu olacam şimdiden saolun

srhatyksel@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsHRaTeMpLe

arkadaşlar herkes davetiye gerekmiyor diyo ama ben neden bu msn messengere baglanamıyorum
    elinde olan varsa bana bi davetiye gönderirse çok mutlu olacam şimdiden saolun

srhatyksel@gmail.com

Artık davetiye gönderme olayı tarih oldu istesende göndermiyor..

Ama haklısın normalde de bağlanmıyor
  • ee ne yapıcaz beta deneme sürümü demek değilmidir neden biz bunu deneyemiyoruz
  • Davetiyesi olmayanlar bi süre daha beklemek zorunda sanırım
  • Davetiye gerekiyo davetiye olmayan mailimle giremedim
  • iide arkadaslar mail adresimi register etmemi istiyo bu

eğer böyle iseçok saçma be!
  • Zahmet olmazsa bana 2 davetiye

murut61@hotmail.com

kazatlar@hotmail.com

Teşekkürlerimi sunarım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.