live mail nasıl yapacaz maili 2 gb yani bir ara yapmıştım ama şimdi o olmuyo?
peki ifadeler falan gidermi bunu kurduğumuzda bayağı ifade var uğraşmayalım şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: Anti-X
peki ifadeler falan gidermi bunu kurduğumuzda bayağı ifade var uğraşmayalım şimdi.
Yok arkadaşım ifadelere bişey olmuyor
ifadelerini yedekleyebilirsin arkadaşım
C:\Documents and Settings\xxxx\Application Data\Microsoft
burdaki msn messenger klasöründe tutulur ifadeler bu klasörü yedekleyin gerektiği zaman aynı yere atın ifadeleriniz geri gelsin
Saol..
cok saol
Bende herhangi bir sorun vermiyor ama davetiye gerekmiyor denmesine rağmen dün kuzenim bağlanamadı davetiyesi de yoktu..
Davetiye de yollayamıyoruz ve davetiyesi olmadan da bağlanamıyoruz sanırım
Peki nasıl kullanacak yeni arkadaşlar bunu
beta versiyonları pek kullanmam genelde ama bir deneyim dedim...
3 hesap denedim hepsinde de oturum açmada kullanılan parola kimliğine açılamaz diyor... kardeşim kullanıyordu ona sormadım şimdi ama bilemiyorum...
ben msn 8'in bozuk olduğunu duydum ve asla indirmeye çalışmadın sanırım birkaç arkadaşta da sorun çıkmış
microsoft ve beta . . . .hıııııy
arkadaşlar ben 2 kere bağlanabildim sonrasında sürekli hata verdi.bağlanamıyorum... hadi onuda geçtim yeniden 7.5 i kurayım dedim, onuda kuramıyorum.çünkü kurmaya çalışırken hata veriyor. aldık başımıza belayı.bunu nasıl çözeceğimiz konusunda bilgi sahibi biri var mı??
arkadaşlar herkes davetiye gerekmiyor diyo ama ben neden bu msn messengere baglanamıyorum elinde olan varsa bana bi davetiye gönderirse çok mutlu olacam şimdiden saolun
arkadaşlar herkes davetiye gerekmiyor diyo ama ben neden bu msn messengere baglanamıyorum elinde olan varsa bana bi davetiye gönderirse çok mutlu olacam şimdiden saolun