Şimdi Ara

Windows Live™ Messenger FİNAL Türkçe (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
16.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu parola ile oturum açmaya yetkiniz yok gibi bir uyarı alıyordum ikinci denemede baglandı yarın iş yerindeki pc ye de kuracagım. arayuz hoş oldukça yenilikçi ilk denedigim ozellik çevrimdışı iken mesaj atmakdı :) link için teşekkürler
    ama bi davetiye gerekiyorsa isterim tabii cengizxkenanoglu@yahoo.com adresime :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsam

elimde 15 davetiye var
    hala isteyen varsa pm atsın..

artık davetiye gerekmiyor.
  • saolasın yaww
  • ok sorun kalmadı.
    sürümden haberdar eden arkadaşlara teşekkür.
    iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBullVodka -- 22 Mart 2006; 2:30:22 >
  • davetiyesiz nasıl oluyor yaw .. var bişey bu işte ... fake olmasın bu
  • iyi güzel de bu arada dolanan davetiye muhabbeti ne.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion_ysc

iyi güzel de bu arada dolanan davetiye muhabbeti ne.....

topiği açan arkadaş evlenecekmiş onun düğün davetiyesi isteresen sende alabilirsin.
  • arkadaşım yükledik ama hata veriyor bir türlü açmıyor
    bu parolayla açmaya yetkiniz yok gibi bir hata veriyor nasıl açabiliriz?
  • oturum açmada kullanılan parola kimliğine, bu Messenger Beta sürümüne erişim için izin verilmez. 810003cc diye bir hata veriyor açmıyor... ne yapmak lazım?
  • saol
  • evet arkadaşlar hala aynı sorun devam ediyor, mümkünse ben de bir davetiye alabilirmiyim elinde olanlardan?? asencer@hotmail.com

teşekkürler
  • Arkadaşlar ilk beta sürümlerini kullanmak için Beta tester olmak gerekiyordu, bunun için de davetiye gerekiyordu. Ama bu sürümde gerekmiyor.
  • sanırım herkesde aynı problem var
    seri olarak kullanan kimse yok galiba bende ilk gun açıldı sonra açılmadı ne yapacagımı şaşırdım
    msn 8 için diger messenger kullananlarla da contack kurulabilecegi soyleniyordu deneye var mı acaba yada deneyebilecek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar ilk beta sürümlerini kullanmak için Beta tester olmak gerekiyordu, bunun için de davetiye gerekiyordu. Ama bu sürümde gerekmiyor.

peki neden açılmıyor :(
  • anlamadım valla bende sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengizkenanoglu

sanırım herkesde aynı problem var
    seri olarak kullanan kimse yok galiba bende ilk gun açıldı sonra açılmadı ne yapacagımı şaşırdım
    msn 8 için diger messenger kullananlarla da contack kurulabilecegi soyleniyordu deneye var mı acaba yada deneyebilecek :)

Kardeş bende de öle oldu ilk gün açıldı 2. gün açılmadı hata verdi.Sonra bende silip 7.5 e döndüm.En iyisi full u çıkana kadar sabretmek
  • arkadaşlar erdemak@hotmail.com'a bi davetiye yollayabilir misiniz acaba?teşekkürler
  • çalışmıo bu 7.5 de çalışmıodu bende. gene 7.0 a talim galiba :s
  • Sapphiron teşekkürler
  • bu ne biçim 8.0 beta yaa
    açılmıo "810003cc" hataası werio, bağlanmıo...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.