Şimdi Ara

windows live messenger 8.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildiğiniz gibi özel bi installer la yüklüyor peki ama bilgisayarın neresine yüklüyor onu bulamadım masaüstüne kısayolda oluşturmuyo başlat menüsünde de yok tam olarak nereye yüklediğini bilen biri varsa yazabilir mi ?

• online yükleme şeklinde aynı java programı gibi düşün.. live massenger 2008 içinse..
  • Bende yükledim ama başlatta var ordan masaüstüne kopyaladım . Sende yoksa c: sürücüsünde programların içinde olması lazım
  • Konuyu İlgili Bölüme Taşınmıştır.
    Lütfen Birdahakine Konunuzu İlgili Başlık Altına Açarsanız Yardımıda Ona göre Çabuk alır, Çabuk sonuca Ulaşırsınız.
  • başlat menüsünde live messenger klasörünün içine atıyor....
  • önce c de geçici klasöre kuruyor sonra kurulum tamamlandıktan sonra temp klasöründen kendiliğinden kalklıyor .....diye biliyorum .....
  • Beta olduğu için bazı sorunları var.Zaten ingilizce.Bana sorarsan v8.1 versiyonuna devam et.Tavsiyemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: klavyeci

Beta olduğu için bazı sorunları var.Zaten ingilizce.Bana sorarsan v8.1 versiyonuna devam et.Tavsiyemdir.

beta değil....ingilizce de değil...

windows live messenger 8.5

edit:"ingilizce de değil" kısmı eklendi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 21 Eylül 2007; 1:49:28 >
  • 8.1 le devam edemiyorum çünkü sürekli olarak aynı hata kodunu verip duruyodu kampüsten giriyorum nete onla alakalı bi durum olabilir die bide 8.5 i deneyeyim dedim neyse buldumda dizini herhangi bir sorun yok vakit ayıranlara teşekkürler..
  • C:\Program Files\Windows Live\Messenger
  • surumler arasinda en iyi bu olacak gibi duruyor
  • bu 8 lerin hepsi iğrenç sistemi kasıyo ve geç açılıyo reklamlar da cabası hiç estetik değil, ben 7.5 uuu geri istiyom yawww...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.