Paylaşım için teşekkürler 8.5 BETA kullanıyorum ve çok memnunum.
hiç bişey anlamadım
Windows Live Messenger ekrana niye gec geliyor olabilir forumda konum var birde buraya sorayım dedim belki başına gelmiş bir arkadaş vardır diye ... Onceden tıklar tıklamaz cat diye karşımdaydı şimdi tıklıyorum ekrana 4 5 sn sonra geliyor msn neden olabilir. format attıktan sonra yine düzeliyor 10 kere acıyom kapıyom gene aynı hale geliyor acaba kayıt defterinde bişeyler olabilirmi ama 1 ay oyle kullanmıştım sonra boyle bişey oldu.
Güzel sunumlar var. Ne diyelim bir teşekkürü çok görmeyelim. : ))
Çok Teşekkürler. elinize sağlık
selam herkese, msn 8.5 kullanıyorum 2 gündür bir problem var. msn bağlanıyor yaklaşık 45 sn sonra kopuyor. çekilmez oldu böyle bir problem yaşayan varmı acaba? çözümü bilen varsa yardımını rica ederim kolay gelsin herkese
teşekkür ederiz emeği geçen herkese.
İşime yaradı sağol
arkadaşlar msn oyunlarından sadece bazıları var fakat arkadaş da 30 a yakın oyun varmış ben nasıl yüklüycem bulamadım mesela backgammon(tavla) oyunu onda görünüyor fakat benim listemde yok
selamın aleyküm arkadaşlar benim bi sorunum var. ben daha önce wlm 8.5 kullanıodum. bi süre reklamlarımda sorun oldu. kişi listemin altındaki reklam bölümü beyaz ve bomboş olduğu için görüntü rahatsızlığından dolayı msni kaldırıp tekrar kurmaya calıştım ama bi türlü başarılı olamadım..msn yüklümü kontrol edilio uzun sürebilir dio ve sonra başlıo karşıdan yüklemeye. ardındanda karşıdan yükleme bittiğinde yüklü değil yazıo ve aşağısındada daha sonra tekrar dene butonu cıkıo onu tıklamamı istiyo.tıklıyorum masa üstüne tekrar yükleme programını çıkartıyo.ve daha sonra tekrar tekrar on kere belki daha fazla deneme yaptım ama bi türlü yükleyemedim.şuan 8.1 kullanıyorum ve hala kişi listesinin altındaki reklam bölümü bembeyaz karşımda duruyo :S hem hem sorunumu cözemedim hemde 8.5den oldum.lütfen bana yardım edin.hem bu görünümden kurtarın beni hemde 8.5ime tekrar kavuşturun lütfen :'(