Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
929.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

quote:

quote:

quote:

quote:

beyler bu windows live messenger 8.1 in ek özellikleri neler benim pek hoşuma gitmedi de ilk sürüm olan windows live messengera dönmek istiyorum ne yapabilirim yardımcı olun lütfennn

arkadaşlar unutmadan sürümüm:8.1 (derleme 8.1.0178.00) yardımcı olun lütfen

CEVAP BEYLER ACİLEN

Beyler lütfen multi msnden de diğer msni açamıyorum yardım edin 3 gündür cevap yok ben eski sürüm live messengera dönmek istiyorum silincede bu sürümü yine bir şey değişmiyor yardımmm lütfen cevaplayın...

lütfen 4. gün oldu

http://www.stuffplug.com/?act=download

kullan

enable poligamy yap optionstan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macromedia -- 26 Ağustos 2007; 0:48:34 >

• arkadaslar bende bugun mecbiriyettden live messenger yukledim ama eski surumunu arar oldum ses ve goruntude zaman zaman sorunlar oluyor bu normalmi acaba ????
  • Beta türkçe yi indirdim ama setupa basıyorum windows installer 3.1 istiyor sitesinden yükleyim diyorum yüklenemedi diyor
  • arkadaş windows xp ye kuruluyormu bu.kurmaya çalıştığımda winhttp.dll hatası veriyor.yardımlarınızı bekliyorum.
  • arkadaslar 8.5 beta 2 yi yuklemek icin xp ve service pack 2 lazim..ve de windows installer 3.1
    iyi forumlar..
  • arkadaslar msn live da arka plan resimleri nereye kaydoluyo .. format atıcam am aarka plan resimlerini yedeklemek istiyorum acaba hangi dosyanın içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ratt

arkadaslar msn live da arka plan resimleri nereye kaydoluyo .. format atıcam am aarka plan resimlerini yedeklemek istiyorum acaba hangi dosyanın içinde

sen en iisi msn klasörünü yedekle hiç uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Orjinalden alıntı: Ratt

arkadaslar msn live da arka plan resimleri nereye kaydoluyo .. format atıcam am aarka plan resimlerini yedeklemek istiyorum acaba hangi dosyanın içinde

sen en iisi msn klasörünü yedekle hiç uğraşma

ya öyel olcaksa yaparım tabi ama olmazsa gider resimler. o yüzden bana resimlerin orjinali lazım öyle daha saglam yok mu bi yolu

• quote:

Orjinalden alıntı: PaLadin_C

arkadaslar 8.5 beta 2 yi yuklemek icin xp ve service pack 2 lazim..ve de windows installer 3.1
    iyi forumlar..

Sitesinden yükleyim diyorum yüklenmiyor
  • ben yükledim 8.5 i memnunum ama niye beta diye bir şey göremedim ?
  • Beyler Allah aşkına bir yardım edin son 4 gündür msn e giremiyorum live kullanıyorum acaba ondanmıdır diye sildim normal msn yükledim yine aynı sorun var.Msn açar açmaz windows tarafından kapatılacak diyor ve kapatmak zorunda kalıyorsun.Bu arada işletim sistemi vista kullanıyorum.Neden yapar bunu arada bir nadir bağlanıyorum sonra çıkıp girsem yine aynı şey oluyor sinir kat sayım 5e çıktı gece valla çıkıp çıkıp giriyorum millet delirdi bir online bir offline forumda ne var ne yok okudum ama maalesef bende hata kodu vermiyor!!! direk kapatılacak diyo kapatıyor. neden yapar bunu aynı sorunu yaşayan varmı? çözüm nedir bir yardım lütfen....

Saygılar...
  • Ben ne dinliyorum eklentisi yükledim fakat çalışmıyor msnde :S Media playerın yeni sürümünü yüklememi söylüyor ne yapmam gerek ?
  • layv mesincır iğrenç, eski 7.5 kullanamıyoruz artık.
  • ya arkadaşlar bende msn live eposta kısmı ing nasıl türkçe yapabilirim yardım ederseniz iyi olurrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelgril

ya arkadaşlar bende msn live eposta kısmı ing nasıl türkçe yapabilirim yardım ederseniz iyi olurrrrr

Options bölümünden dili Türkçe yap,mailin

• sagol hocam bu arada hort değil ha googledan arayınca burası cıktı
  • arkadaşlar benim msndede sorun var hata kodu falan vermiyor ama msn pencereside hiç açılmıyor bunun sebebi ne olabilir bir yardımcı olursanız sevinirim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHeMLy-CHaY -- 9 Ekim 2007; 13:58:53 >
  • Şu paketi deneyin SÜPER!!

http://get.live.com/tr-tr/wl/al
    -Web tarayıcıya girmeden mailin Windows live mail programına gelsin. Hotmail'in dışında gmail, yahoo, mynet
    vs.gibi pop desteği sunan tüm mail hesaplarınızı ekleyebilirsiniz.
    -Windows live messenger 8.5 final sürümü (vista areo teması için hazır)
    -Windows live blog programı
    -Windows live fotoğraf galerisi (beta)

DENEYİN BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiboldon -- 19 Ekim 2007; 22:44:38 >
  • MESSENGER 8.5 FULL çıktı beta değil

Bunu Kurun Kendisi İndiriyor

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.