quote:Orjinalden alıntı: .: mds :. 7 buçuk istiyom ben. Bildiğim kadarıyla 8.178 in altı artık acılmıyor.yada 2 gün sonra lütfen güncelleyin diyor. yanlışım varsa pardon..
8.5 sorunsuz çalışıyor+ek yazılımlar da gelmiş. Mesela spaces sayfanızı direk güncellemek için çok güzel bir yazılım olan "Live Writer" eklenmiş. Ancak 8.5 FULL sürümde plus ve discovery programları maalesef çalışmıyor.:((
YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR HOTMAİL SAYFASI İNGİLİZCE MSN LİVE HOTMAİLDEKİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ.......
quote:Orjinalden alıntı: angelgril YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR HOTMAİL SAYFASI İNGİLİZCE MSN LİVE HOTMAİLDEKİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ....... sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla live mail değil ise Options-Customize your mail-Select language-Türkçe
quote:Orjinalden alıntı: Macromedia quote:Orjinalden alıntı: angelgril YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR HOTMAİL SAYFASI İNGİLİZCE MSN LİVE HOTMAİLDEKİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ....... sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla live mail değil ise Options-Customize your mail-Select language-Türkçe BAŞKA YOLU YOKMU OLMUYO YİNE KAPATIP ACINCA İNGİLİZCE OLUYOR.....:(
quote:Orjinalden alıntı: Macromedia quote:Orjinalden alıntı: angelgril YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR HOTMAİL SAYFASI İNGİLİZCE MSN LİVE HOTMAİLDEKİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ....... sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla live mail değil ise Options-Customize your mail-Select language-Türkçe YA KİMSE YARDIMCI OLMUYOR YAAAAA
quote:Orjinalden alıntı: angelgril quote:Orjinalden alıntı: Macromedia quote:Orjinalden alıntı: angelgril YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR HOTMAİL SAYFASI İNGİLİZCE MSN LİVE HOTMAİLDEKİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ....... sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla live mail değil ise Options-Customize your mail-Select language-Türkçe YA KİMSE YARDIMCI OLMUYOR YAAAAA Arkadaş cewabını vermiş zaten mesajı dikkatli oku Eğer Henüz live maile geçmediysen sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla Options / Customize your mail / Select language / Türkçe sekmelerini takip et
Windows Live Messenger 8.5 tam sürüm çıktı! http://forum.donanimhaber.com/m_18961372/tm.htm Sürüm No: 8.5.1302
quote:Orjinalden alıntı: webche quote:Orjinalden alıntı: angelgril quote:Orjinalden alıntı: Macromedia quote:Orjinalden alıntı: angelgril YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR HOTMAİL SAYFASI İNGİLİZCE MSN LİVE HOTMAİLDEKİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ....... sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla live mail değil ise Options-Customize your mail-Select language-Türkçe YA KİMSE YARDIMCI OLMUYOR YAAAAA Arkadaş cewabını vermiş zaten mesajı dikkatli oku Eğer Henüz live maile geçmediysen sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla Options / Customize your mail / Select language / Türkçe sekmelerini takip et ya kaç defa yaptım varya uuuffffneyse bi daha denerim
quote:Orjinalden alıntı: angelgril quote:Orjinalden alıntı: webche quote:Orjinalden alıntı: angelgril quote:Orjinalden alıntı: Macromedia quote:Orjinalden alıntı: angelgril YA ARKADAŞLAR BENİM Bİ SORUNUM VAR HOTMAİL SAYFASI İNGİLİZCE MSN LİVE HOTMAİLDEKİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ....... sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla live mail değil ise Options-Customize your mail-Select language-Türkçe YA KİMSE YARDIMCI OLMUYOR YAAAAA Arkadaş cewabını vermiş zaten mesajı dikkatli oku Eğer Henüz live maile geçmediysen sol üstte live maile geç seçeneğine tıkla Options / Customize your mail / Select language / Türkçe sekmelerini takip et ya kaç defa yaptım varya uuuffffneyse bi daha denerim deneyipte olmadıysa ya yanlış yapıyorsun yada başka sorunun var
Windows Live Messenger 8.5'in (Türkçe dâhil) tam sürümündan bir süre sonra da Windows Live Messenger 9'un Beta sürümü çıktı bile. Türkçe sürümü de mevcut. Messenger Plus! Live 4.5 ile uyumlu. A-Patch'ın son sürümü ile uyumlu. Messenger Discovery Live ile henüz uyumsuz maalesef. Forumda "MSN ve Türevleri" bölümünde bunlarla ilgili konular mevcut.