Şimdi Ara

windows kurulumunda kafayı yedirtecek sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir 250gb hdd aldık saat 2 den bu yana format atmayqa çalışıyoruz ancak garip bir şekilde format olmuyor denemediğim parça cd vb kalmadı acaba neden olabilir?başına daha önce böyle birşey gelen varmı??

arkadaşlar normal başlıyor sonra windows kur geliyor şu mavi ekranlı olan sonra yeniden başlaması gereken sistem siyah ekranda bir ilmeç yanıp yanıp sönüyor hdd ide ekran kartından rame windows cd sine bütün parçaları denedimö sorunu bulamıyorum acil yardıma ihriyacım var yardım edebilecek kimse vaqrmı??

saygılar..

• unutmadan 40 lık hdd dede aynı sorunu veriyor
  • Bilen kimse yok mu?
  • dostum neden oldugunu bılmıyorum ama bazen benım format attıgım sıstemlerde de oluyor.. ne kadar bekledın bılmıyorum ama cıddı anlamda 7-8 dakıka bekledıgım sıstemler oldu.. ıstersen bır beklemeyı dene..
  • Cd-romdan veya cdnin kendisindenmiş gibi duruyor problem, onları değiştirmeyi deneyin.
  • arkadaşım ilk önce bi fdisk çek ama msdostan sonra hdd ye windowsu kurmaya başla eğer aynı hatayı veriyosa başka bir pcye tak
  • Hata partition yapmadan kruluma geçersende olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HDD Satamı
  • Arkadaşım Donanım Kablolarını Değiştir Yaa Bence Sorun Yok..
  • Eğer windows cd sini taktıktan "Ön yükleme için bir tuşa basın" çıkıyorsa ve sonra ekran hep siyak kalıyorsa , aynı sorun bende de vardı. fdisk yapman gerekiyor.
  • HDD'de bad sector olması ihtimali var. Eğer 2 HDD'de aynı durum varsa başka RAMlerle formatlamayı deneyin.
  • hdd nin güç ve data kablosuna dikkat et. belki takmayı unutmuşsundur. sataların kabloyu power a takman gerek. unutmuş olmayasın.. benim başıma geldi aynısı da ondan şeeeettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.