Şimdi Ara

windows kurarken d: gitti yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bi arkadaşımın laptopunda hdd iki parça c: ve d:
    d: de önemli bilgileri varmış
    windowsu yeniden kurmak istemiş
    c: yi silmiş sonra windows xp yi önce c: ye sonra d: ye
    iki defa yanlışlıkla kurmuş sonrada tekrar windows cd sinden
    d: yi silmeye çalışmış yine yanlışlıkla
    şimdi d deki önemli bilgilere ulaşmak istiyor ama
    d: yi ne bilgisayarımdan nede xp kurulum cd sinden göremiyor
    ama c: 60 gb. lık hdd de 28 gözüküyor
    açılışta iki windows seçeneği ekrana geliyor c: deki
    açılıyor diğeri hata veriyor
    şimdi d: deki bilgiler uçmuşçudur d: ye tekrar nasıl ulaşacak
    bi yardım..

Ama d üzerine işletim sistemi kurulduysa vei kaybı büyük ihtimal oluşmuştur.
  • Data Angel ve Data Recovery diye işini görebilecek program biliyorum fakat deneme fırsatı bulamadım. Google da araştırırsan sanırım işine yarayacak bilgilere ulaşabilirsin.
  • bukadar yanlışkta ilk kez görüyorum sakın bu sen olmayasın yav arkadaşım bilemem yani ama sorun aslında basit yapman gereken şey şu eğer sitemi kurarken dosya sistemini olduğu gibi bırak seçeneği ile yaptıysan kurulumu sorun yok gibi ama şu var berlgelerim programfıles ve windosws dizin içindekilere elveda de sadece bazı programlarla hdd den geri alabilirsin oda senin için zore bu kadar yanlışlık yaptıhına göre onda tamamen uçar sistemin...hdd 60 gb diyorsun 28 görünüyor ozaman sorun şu olabilir c: ve d: olarak ayrılmış olan hdd ye isim atamamaış olabilirsin bu çok sık olur unutkanlıktandır bvence xp cd ni tekrar tak ve bir bak bakalım hdd kaç parça görünüyor ve başlarında c : yada d: yazıyormu c : yazar ama sen genede bak :) eğer d: yazmıyorsa okla üzerine geltık et

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.