Şimdi Ara

Windows kuramıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slmlar abilerim kardeşlerim şu ana kadar 50 defa format atıp windows kurduğum pc me şu an windows kuramıyorum problem şöle başladı dün akşam pc ye format attım windows xp sp 2 kurdum windows açılınca driverları kurdum modem ekran kartı falan derken net freworku kurduktan sonra bilgisayarı baştan başlattım sonra açılmadı bi driverin bulunamadığını ve kurulumu tekrar açıp onar seçeneğini seçmemi söleyen bi hata mesajı aldım ve sonrası..

1.Yarım saat öncesinde boot edip kurulum yaptığım Lisanslı xp cdm ile tekrar boot edemiyorum ancak biraz önce başka bir bilgisayarda denedim oluyor.Pc de iki tane rom var biri dvd writer diğeri dvd rom Aklıma dvd rom da bi problem olabileceği ihtimali gelsede her ikisinde de çalışmaması bu ihtimali imkansız kılıyor.
    2. Kopya vista cd si ile boot ettiğimde bir problem yok gayet güzel boot yapıyor ve kurulum ekranı geliyor buradaki ms komut sisteminden xp cd sine girdiğimde kur seçeneği silik çıkıyor buda sanırım vista dvd sinden komut sistemini çalıştırığım için xp kurulumuna müsade etmiyor vista da kurmak istemiyorum sonuçta elimde lisanslı xp varken ne diye vistanın crack ve ilerde ne olacağı belli olmayan sorunları ile uğraşayım?
    3. Biraz önce win98 başlangıç disketi ile boot ettim ancak her iki rom da da cd içeriği için "dır" komutu yazdığımda not ready benzeri bir hata alıyorum.

Şimdi arkadaşlar ne olur yardım edin ne yapabilirim başka bi çare gelmiyor aklıma yardımlarınızı bekliyorum saolun şimdiden...

• Şimdi vistayı kurdum ama kaçak bunun mantığı nedir arkadaşlar vista kurulurda xp neden kurulmaz??
  • Sıfır bir kurulumla herşey kurulur, işletim sistemini komple kaldırmak için bölümü silip tekrar olusturun, formatlayın (biçimlendir) makinanız artık temizdir, istediğinizi yaparsınız. Bunları windows cd'si ile başaramıyorsanız, Hiren boot CD'si öneririm. Hiren adında bir hintli tarafından oluşturulan ve sürekli yenilenen bir program. Hiren boot CD'si ile tamir, bakım vb. işler için gerekli olabilecek programları bir menü sistemi ile ulaşılabilien başlatılabilir bir CD imajinda bir araya getiriyorlar. CD'de yer alan ve birçoğuna zaten aşina olduğumuz programların listesini kendi sitesinde bulabilirsiniz. Hiren's Boot CD yi sürücünüze takıp biligisayarınızı CD sürücüden başlatarak kullanıyorsunuz. Bir programi kullandıktan sonra kendinizi komut satırında bulursanız m yazıp enter tuşuna basın bu sizi CD deki tüm programların listelendiği bir menüye götürecektir.
    Hiren's boot CD nin bazı yetenekleri şöyle:
    -Dosya sistemi oluşturma,biçimlendirme,yeniden boyutlandırma (Tüm popüler formatlar Ext2/3,NTFS,FAT16,FAT32).
    -Disk bölümü yedekleme ve disk yedekleme.
    -F-Prot ve McAfee ile virüs taraması yapıyor.
    -Windows yönetici şifresini sıfırlama (NT/2K/XP).
    -Dosya kurtarma (Silinen ve formatlanmış diskler için)
    -Donanım testi (Tüm PC donanım bileşenlerini test eder)
    -Donanım performans testi (Benchmarking).
    -Disk arızlarını tespit eder ve onarır (*HDDRegenerator ile fiziksel hasarları düzeltme).
    -Dosya yöneticileri.
    -Bilgisayarlar arası bağlantı kurabilme (LPT, Serial ve ETH üzerinden)
    -Dos modda NTFS bölüme erişebilme.
    -Boot yöneticileri.
    -Dos modda USB desteği.
    -Tüm MSDOS harici komutları.
    -Windows için dos modda otomatik program başlatma yönetimi.
    -Windows için Tweaker ve Ad-aware taraması.
    -Farklı DOS modlarında başlatabilme.
    -Windows sürücülerinin yedeklenmesi ve yedekten geri alınması.

• bende hiren's boot cd yi tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.