Şimdi Ara

Windows kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlattan bilgisayarı kapat dediğimde bilgisayar kapanmıyor hiç bir şey olmamış gibi çalışmaya devam ediyor.Aynı şeyi yeniden başlat deyincede yapıyor.Sadece düğmeye basılı tutarak kapatabiliyorum.Neden olabilir?

• aynı sorun benim arkadaşımda da var.

kapat deyince ekran kararıyormuş sonra normale dönüp hiçbir şey olmamış gibi devam ediyormuş. ama yeniden başlat deyince herhangi bir sorun yok. ayrıca power tuşuna 1 kere basıp bırakınca da hiçbir değişiklik olmuyormuş.

yardım edebilecek arkadaşları bekliyoruz...
  • Valla gecenlerde hem pcde hemde dizustunde ayni sorunu yasadim ve bu sorunu bircok insandan duydum ben surekli olarak boyle birseyle karsilasmiyorum ama boyle bir sikayet bircok kisiden geliyorsa sanirim sorun xp nin guncelledigi bazi dosyalardan dolayi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellkor -- 21 Şubat 2008; 17:57:03 >
  • Tüm olaylar registrye kaydedildiği için bir registry cleanner programıyla taramanızı ve temizlemenizi önerebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Tüm olaylar registrye kaydedildiği için bir registry cleanner programıyla taramanızı ve temizlemenizi önerebilirim.

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 21 Şubat 2008; 19:00:22 >
  • CCleaner?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.