Şimdi Ara

windows iso dosyasını boş hdd ye yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar merhaba. notebook um var. notebookta 1 tb hdd var. ben ssd aldım. hdd yi söküp evde boş odada saklayacağım. ssd yi takacağım sadece.

    window s u yeniden kurmam gerekecek haliyle. evde flash bellek olmadığı için bir tanede 160 gb lık hdd var boşta duruyor. 160 gb lık hdd ye windows iso dosyasını yükleyip flash bellek niyetine kullanabilir miyim. (160 gb harddisk in için tertemiz bomboş)

    Edit (21.12.2022)

    Selamlar herkese. Windows u kurdum. 160 gb lık hdd var boşta duruyor dediğim HDD ye rufus programı ile Windows ıso dosyasını aktardım. Windows defender i kapatmayı unutmayın yoksa sürekli hata alıp durursunuz yüklenmez.

    Windows u yüklemesi falan çok basit next next deyip duruyorsunuz. HDD ye ama ben daha önceden low level format atmıştım. Çünkü o boşta duran HDD yi çok çok eski bilgisayarımdan almıştım. İçinde Windows 7 vardı. Ben tümden temizlensin istemiştim. Low level format 1 saat sürdü sadece yavaş modda kullandım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janertayfurtv00 -- 21 Aralık 2022; 9:2:32 >







  • Hocam merhaba, diski harici kutulu olarak kullanacaksan kendi yöntemimi öneririm, acronis True image programını indir, bahse konu diske mevcut kurulu sistemin yedeğini al, harici den bootable İçin programda bir ayar var, 2 GB lık bir bölüm oluşturuyor kendisi, yardımcı olurum o kısmına, format driver cart curt uğraşmaya gerek yok, sistem çökmesi tutarsız çalışma gibi durumlarda harici diski ilk sıraya alıp bilgisayarı açıyorsun, direkt acronis açılıyor yedekleme geri yükleme gibi işlemler gayet pratik, yapmak istersen yardımcı olmaya çalışırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüştürücü lazım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dönüştürücü var evet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDD'yi kullanabilirsin. Ben sıfır kurulum taraftarıyım her zaman için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.