Bende 160gb hdd var 320gb hdd takınca 320gb olanından başlıyor ama 160 olanından başlamasını istiyorum 160gb olanı kaça bağlarsam onla başlar 320 olanla başlamas boot menüden yapmak istemiyorum. |
windows hangi sata ile başlar.
-
-
CEVAP?
-
Sata0 portuna takarsan 160 GB harddiski ordan boot etmesi lazım.
Ayrıca bios ayarlarına girip boot menüsünden 160 GB harddiski en üst konuma alırsanda olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ANAKART H55M-S2 BAKIP RESİM OLARAK ATAR MISIN SATA0 OLAN HANGİSİ?
-
-
YUVARLAK İÇİNE ALDIĞINIZ SATA 0 DOĞRUMU SÖYLEDİM HOCAM?
-
Aynen öle oraya takarsın kabloyu
hocam 160gb olannı oraya taksam kesin değilmi kendi diskimle başlar ve sistemde yavaşlama olurmu depolama diskini takınca dediğim gibi depolama diski yavaş.
-
hocam 160gb olannı oraya taksam kesin değilmi kendi diskimle başlar ve sistemde yavaşlama olurmu depolama diskini takınca dediğim gibi depolama diski yavaş.cevap verebilir misin
-
Genelde sata0 portuna takılan diskle başlatır. Deneyin olmazsa eski haline getirirsiniz
birde kasarmı sizce sistem? çok yavaş olan diski takınca
-
Yani harddiskte bad sector veya harddiste fiziksel bir problem varsa kasar baya. Disk sağlamsa sadece yavaş çalışıyorsa çok kasmasa bile yavaşlık olur atıyorum Chrome tarayıcıyı açayım dersin tıklarsın üzerine beklersin baya gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 4 Mart 2022; 6:34:19 >
hocam windowsu yavaş diske KURMAYACAĞIM. bilgisayarımda depolama olacak. diskede sadece video atıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReisEmre06 -- 4 Mart 2022; 9:32:37 > -
Windows KURMAYACAKSAN problem olmamalı.
peki bozma ihitmalim varmı sistemi diski takarken?
-
Dikkatli takarsan problem olmaz. YouTube'dan seyret sata kablosu nasıl takılır nasıl çıkarılır HARDDİSK nasıl takılır vs
hocam takınca disk tarama yapıyor neden yapar?
-
İstediğin harddiskten başladı mı Windows ?
her iki hardiskde yapıyor hocam taramayı
-
hayır hocam.
Benzer içerikler
- twinmos ssd alınır mı
- ruxim nedir
- seagate garanti sorgulama
- unexpected store exception hatası
- crucial ssd alınır mı
- ntfs nedir
- en iyi harddisk markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X