Şimdi Ara

windows güvenlik duvavıyla ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizliresimyukle.com/image/P15H

esed i sileli cok oldu ama halen esed tarafından yonetiliyor diyor bunu iptal etmek ve yönetimi windows a geri vermek istiyorum.

Günlerdir burda kimse yardımcı olmadı.. Bide şansımı burada deneyim istedim.

• varsayılanları geri yükled dediğin zaman yine yapıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

varsayılanları geri yükled dediğin zaman yine yapıyormu

gelişmiş ayarlar ve ağımda sorun gider, dısında diğerlerine tıklanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 4 Ekim 2014; 11:13:39 >
  • program silinmemiş demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

program silinmemiş demekki

tekrar ındırdım tekrar kurdum gene olmadı.
  • radef kullanıcısına yanıt
    Selam
    Programın servisleri muhtemelen çalışıyordur. Servislerden kontrol ederek ESET ile ilgili tümünü devredışı bırakın. Ya da aşağıdaki linkten ESET Uninstaller yazılımını indirip bilgisayarınızda çalıştırın.

http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe 655 KB boyutundadır..

Bununla da kalkmıyorsa, kurduğunuz aynı ESET programını kurduktan sonra bu uninstaller ile yeniden deneyin..
    İyi bayramlar ve kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Programın servisleri muhtemelen çalışıyordur. Servislerden kontrol ederek ESET ile ilgili tümünü devredışı bırakın. Ya da aşağıdaki linkten ESET Uninstaller yazılımını indirip bilgisayarınızda çalıştırın.

http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe 655 KB boyutundadır..

Bununla da kalkmıyorsa, kurduğunuz aynı ESET programını kurduktan sonra bu uninstaller ile yeniden deneyin..
    İyi bayramlar ve kolay gelsin..

ilginiz için teşekkür ederim programı denedim olmadı.. lakin servislerde dediğiniz gibi açıkmıs hiç aklıma gelmemişti orası.. oradan kapattım resetledim ve düzeldi.. teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: radef
    ilginiz için teşekkür ederim programı denedim olmadı.. lakin servislerde dediğiniz gibi açıkmıs hiç aklıma gelmemişti orası.. oradan kapattım resetledim ve düzeldi.. teşekkür ederim.

Selam
    Maalesef bazı firmaların programlarını kaldırmış olsanız dahi servislerde çalıştığından bu ve bunun gibi sorunlara yol açmaktadır. Kaldırdığınız programların mutlaka servislerini denetleyin.
    Bu tür işlerle kendilerince biraz açık gözlülük yaptıklarını zannederek kullanıcıları zor durumda bırakıyorlar ki bizim yazılımdan başkasını kullanmasınlar anlamında..

İşinizin görüldüğüne göre sizin adınıza memnun oldum.. Teşekkür için de, rica ederim ve önemli değildi.. :))
    Hoşça kalın ve iyi bayramlar olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.