Şimdi Ara

Windows Gezgini Çalışmayı Durdurdu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara girdiğimde veya bilgisayarım klosörünü açtığımda bu hata çıkıyor ve mouse çok yavaş hareket ediyor bilgisayarım winsdows 7 çözümünü bilen lütfen yazsın kafayı yemek üzereyim :S

• sorun nezaman başladı acaba ?... bu arada arama motorunda bulduğum çözümler1. Çözüm: KLASÖR SEÇENEKLERİDEKİ GÖRÜNÜM SEKMESİNDEN HER ZAMAN KÜÇÜK SİMGE GÖSTER KÜÇÜK RESİM GÖSTERME KUTUCUĞUNA TIKLAYIP UYGULA-TAMAM DEDİKTEN SONRA BİR SORUNLA KARŞILAŞMAZSINIZ... WİNDOWS KÜÇÜK RESİM VE ÖNİZLEME GÖSTERME UYGULAMASI BU TÜR SORUNLAR VEREBİLİYOR...

2. Çözüm: İnternet Explorer'ı aç.Araçlar - eklentileri yönet - eklentileri etkinleştir veya devre dışı bırak'a gel.Orada xsocrohcvetqrqmdy.dll var.Bunu devre dışı bırak.Sonra yine olucak üzüleceksin ama PC'yi yeniden başlat.Düzeliyor.

3. Çözüm:
    C:\Windows\System32 klasörüne geçiniz.
    Dosyaların bulunduğu üst kısımda Ad,Değiştirme Tarihi,Tür ve Boyut sıralama seçeneklerinden türü seçin ve Denetim Masası Öğesi olarak sıralanmış olan cpl uzantısına sahip dosyaları görün.
    Buradaki dosyaların çoğu Windows kurulumunda geliyor. Windows ile birlikte gelmeyenleri silerek sorunu aşacağız. Windows ile birlikte gelenlerin sıralı listesi:
    appwiz.cpl
    bthprops.cpl
    collab.cpl
    desk.cpl
    Firewall.cpl
    hdwwiz.cpl
    inetcpl.cpl
    infocardcpl.cpl
    intl.cpl
    irprops.cpl
    joy.cpl
    main.cpl
    mmsys.cpl
    ncpa.cpl
    powercfg.cpl
    sysdm.cpl
    TabletPC.cpl
    telephon.cpl
    timedate.cpl
    wscui.cpl
    Gördüğünüz gibi çözüm basit. Şimdi Denetim Masası veya Ağ ve Paylaşım Merkezine girerek çalıştığını doğrulayabilirsiniz.

Kaynak:http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/230768-windows-gezgini-calismayi-durduruyor-ne-yapabilirim.html#ixzz1vu0T3QNR

• not alıntıdır link içinde banlaya bilirsiniz bi ksurum olduysa
  • CCleaner, ASC, RegSeeker gibi yazılımlara sisteminizi sürekli olarak bakımlı tutun.
    ESET NOD32 ile virüs taraması yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_skl

sorun nezaman başladı acaba ?... bu arada arama motorunda bulduğum çözümler1. Çözüm: KLASÖR SEÇENEKLERİDEKİ GÖRÜNÜM SEKMESİNDEN HER ZAMAN KÜÇÜK SİMGE GÖSTER KÜÇÜK RESİM GÖSTERME KUTUCUĞUNA TIKLAYIP UYGULA-TAMAM DEDİKTEN SONRA BİR SORUNLA KARŞILAŞMAZSINIZ... WİNDOWS KÜÇÜK RESİM VE ÖNİZLEME GÖSTERME UYGULAMASI BU TÜR SORUNLAR VEREBİLİYOR...

2. Çözüm: İnternet Explorer'ı aç.Araçlar - eklentileri yönet - eklentileri etkinleştir veya devre dışı bırak'a gel.Orada xsocrohcvetqrqmdy.dll var.Bunu devre dışı bırak.Sonra yine olucak üzüleceksin ama PC'yi yeniden başlat.Düzeliyor.

3. Çözüm:
    C:\Windows\System32 klasörüne geçiniz.
    Dosyaların bulunduğu üst kısımda Ad,Değiştirme Tarihi,Tür ve Boyut sıralama seçeneklerinden türü seçin ve Denetim Masası Öğesi olarak sıralanmış olan cpl uzantısına sahip dosyaları görün.
    Buradaki dosyaların çoğu Windows kurulumunda geliyor. Windows ile birlikte gelmeyenleri silerek sorunu aşacağız. Windows ile birlikte gelenlerin sıralı listesi:
    appwiz.cpl
    bthprops.cpl
    collab.cpl
    desk.cpl
    Firewall.cpl
    hdwwiz.cpl
    inetcpl.cpl
    infocardcpl.cpl
    intl.cpl
    irprops.cpl
    joy.cpl
    main.cpl
    mmsys.cpl
    ncpa.cpl
    powercfg.cpl
    sysdm.cpl
    TabletPC.cpl
    telephon.cpl
    timedate.cpl
    wscui.cpl
    Gördüğünüz gibi çözüm basit. Şimdi Denetim Masası veya Ağ ve Paylaşım Merkezine girerek çalıştığını doğrulayabilirsiniz.

Kaynak:http://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/230768-windows-gezgini-calismayi-durduruyor-ne-yapabilirim.html#ixzz1vu0T3QNR

Teşekkürler :=)

• sorun çözülürse çözülmesse konuya yazın yardımcı olmaya çalışırım
  • casus yazılımı var izliyorlar seni tüm şifrelerin ellerinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hep öyle olur zaten

casus yazılımı var izliyorlar seni tüm şifrelerin ellerinde

bilmiyorum valla böyle bir şey olabilir geçende oyundaki şifremle biri girip paraları aktarmış başka adama
  • james bond mu bu adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.