Şimdi Ara

Windows Faks ve Tarama Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harici modem veya dahili faks modem kartı ile faks cihazı olmadan başka bir faks cihazına gönderi yapılabiliyormuş. Kablo bağlantılarını nasıl yapacağımı ve faksı nasıl gönderebileğimi bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Harici modem veya dahili faks modem kartı ile faks cihazı olmadan başka bir faks cihazına gönderi yapılabiliyormuş. Kablo bağlantılarını nasıl yapacağımı ve faksı nasıl gönderebileğimi bilen var mı?

Bilgisayarının faks modem cihazındaki telefon girişine telefonun kablosunu takıp yukarıda verilen linkteki gibi kurulumunu yapıp göndereceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Harici modem veya dahili faks modem kartı ile faks cihazı olmadan başka bir faks cihazına gönderi yapılabiliyormuş. Kablo bağlantılarını nasıl yapacağımı ve faksı nasıl gönderebileğimi bilen var mı?

Bilgisayarının faks modem cihazındaki telefon girişine telefonun kablosunu takıp yukarıda verilen linkteki gibi kurulumunu yapıp göndereceksin

O kadar fazla kombinasyon var ki, inanın kafam karıştı. Üşenmedim şeklini çizdim. E: Ethernet girişi, L:Line girişi, P: Phone girişi. Şimdi buna göre hangi kabloyu nereye takacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 17 Mayıs 2012; 17:33:31 >

• line girisine telefon hattini takiyorsun phone girisine opsiyonel, istersen telefon cihazi takabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

line girisine telefon hattini takiyorsun phone girisine opsiyonel, istersen telefon cihazi takabilirsin

Şekil üzerinde gösterir misiniz?
  • Kendin yazmışsın nesini tarif etsin, Line L yazdığın yere telefonun hattını gireceksin ayrıca böylece kalsın telefon da çalışsın istiyorsan Phone yani senin çizdiğin P ye telefonu takacaksın, ama gerekmiyor ise telefon takmana gerek yok, işin bittikten sonra hattı oradan söküp telefona takarsın
  • quote:

Kendin yazmışsın nesini tarif etsin, Line L yazdığın yere telefonun hattını gireceksin ayrıca böylece kalsın telefon da çalışsın istiyorsan Phone yani senin çizdiğin P ye telefonu takacaksın, ama gerekmiyor ise telefon takmana gerek yok, işin bittikten sonra hattı oradan söküp telefona takarsın

O zaman telefondan bir splitter ile tekrar hattı çoğaltmam gerekecek galiba. Şu şekilde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bağlantı bilgisayırında devamlı kalacak ise, telefona gelen hattı telefondan çıkartıp direkt faksa bağla splitterden gelen hat pek sağlıklı olmayabiliyor. Telefona da Phone yazan yerden hat çekersin.
  • quote:

Bağlantı bilgisayırında devamlı kalacak ise, telefona gelen hattı telefondan çıkartıp direkt faksa bağla splitterden gelen hat pek sağlıklı olmayabiliyor. Telefona da Phone yazan yerden hat çekersin.

Sürekli 'hat kullanılabilir değil' hatası alıyorum. Ben bu işi çözemedim.
  • Ben gerektiğinde eski laptop'u kullanarak gönderiyorum, bu sebepten sorununa bir şey diyemeyeceğim. Kullandığımız sistem farklı ama normalde bağlantıyı düzgün yaptı isen çalışması gerekirdi.
  • splitter olmaz splitter adsl içindir direk çoklayıcı gerekiyor hat kullanılabilir değil demek çevir sesi yok demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

splitter olmaz splitter adsl içindir direk çoklayıcı gerekiyor hat kullanılabilir değil demek çevir sesi yok demektir

Ayrıca faks sinyal kalitesi de düşüyor, en iyisi yukarıda da dediğim gibi gelen telefon hattından direk bilgisayara bağlaması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.