Bildirim
Windows defender sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up up yardım pls beyler -
Başlat>arama yerine ''Hizmetler'' yaz>Microsoft Security Essentials>Sağ click>''Otomatik'' yazan yeri ''Elle'' yap>Durdur >Uygula>Tamam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas*
Başlat>arama yerine ''Hizmetler'' yaz>Microsoft Security Essentials>Sağ click>''Otomatik'' yazan yeri ''Elle'' yap>Durdur >Uygula>Tamam.
kardes otomatik olanı nasıl elle yapıcam bi yardım edermısın lutfen -
bir de kardes bende microsoft security yok windows defender var ama hatası böle bi anlayamadım gitti ya tamamen pcm den silinsin istiyorum bi oyunu kuramadım bunun yüzünden -
Program Ekle/Kaldır da vardır.Oradan kaldırabilirsin. -
quote:
Program Ekle/Kaldır da vardır.Oradan kaldırabilirsin.
kardes olsa kaldırıcam da yokki bir de avg gibi baska bir program yuklesem o devre dısı kalır mı ? -
Devredışı kalmaz.
İnternette '' removal tool ''lar var onları deneyebilirsin. -
Biraz araştırdım.Eğer mümkünse 48 saat önceye geri yükleme yapın diyorlar..
EDİT:http://pc-besthelper.com/how-to-fix-windows-defender-error-code-0x80073afc-efficiently-useful-tips/ buradaki anlatımları deneyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 21 Haziran 2015; 21:10:30 > -
quote:
Biraz araştırdım.Eğer mümkünse 48 saat önceye geri yükleme yapın diyorlar..
Kardes sistem geri almayı denedim de geri alma basarılı olmadı demisti o programı bi deniyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X