Şimdi Ara

WİNDOWS D: de yüklü olsa nolur yardım edin ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bnde çift windows wardı winxp-win98.Ben 98 i partition la sildim sadece xp kaldı aslında yanlış yapmışım heralde bunla bi alakası warmı bilmiyorum ama xp ,98 i tanıdığı için 98 i silmem baya bi hatalara yol actı mesela pc yi actıımda siyah ekranda hala windows secme sayfası aclıyo 98 i sildiim halde...Şimdi pc ye format attım C: de windowsum yüklüydü format atmadan önce G: de de ıvır zıvırlar wardı(hdd 2 ye bölüme ayrılı) neyse formatı caktım. sonra windowsu yükledim bu sefer windows D: ye yüklendi bnm ıvır zıvırlarda C: de kafayı yicem partitionla birleştirmeye calısıom tek parca yapcam hdd yi ama olmuyo baska prog flan tavsiye edermisiniz bide windowsun d: de olması bi sorun cıkarırmı birleştirip bölsem yine hdd yi düzelirmi bu C: D: olayı....????????(BİLGİLİ KİŞİLERDEN CVP BEKLİYORUM) teşekkürler...

• valla bisürü bişey yazmışsın karışık olmuş biraz

1- partition lar hazırken windows kurduysan xp hdd nin hazır halini olduğu gibi kabullenir
    tabi kurarken herşeyi baştan yapmak da mümkün
    veri kaybı göze alınınca

2- partition birleştirme prog ile c + d birleştirme imkanın olabilir ama bu xp nin hoşuna gitmeyecektir

3- bence d de kalsın öyle kullan, sorun çıkmaz , ilerde cortlarsa yeniden kurarsın
    ama kurarken hangi partition a kurduğuna dikkat et.
  • sabit diskim 2 ye bölünmüş halde suan onu nsl birleştircem partition magic 8.0 war bnde onunla yaptım olmadı hata weriyo bu bölüm birleştirilemez filan diye bunun baska bi yolu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ®os©oe -- 21 Ocak 2006 18:17:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.