Şimdi Ara

Windows Bios cpu hızını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunun başlagıcından beri anlatıyım arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim... Anakartımda bir problem vardı aslında rahatsız edici bir problem değildi problem cpu sıcaklığının gözükmemesi aslında anakarttan hardware kontrolunun kapattığım zaman gözüküyordu ama bunu her bilgisayarı açarken yapmam gerekiyordu bende biosumu güncelledim ve bu sorun ortadan kalktı ama başka bir sorun doğdu. Şimdi de normalde 3.4 e aldığım amd athlon x4 630 işlemcim normal stock hızı olan 2.8 de gözükmektedir. Windows denetimini yaptığımda ilk olarak denetimi tamamlayamadı ve hata verdi bende düşümdüm ki bios güncellemesi sonucu eski kalan diğer driverlarımı da güncellemem lazım. ondan sonra diğer güncel olmayan driverlarımı da güncelledim ama sorun hala devam etmekte ki şimdi başka bir sorun daha doğdu sağ en alt kısımda ki simglerimin yarısı gitti yeri duruyor daha dorusu oradalar ama resimleri yok ve üzerine geldiğimde sağ tıkladığımda komut almıyorlar buna bir çözüm söyleyebilir misiniz deli olucam herşeyi denedim düzelmiyor formatta atmak isteyiyorum

• Biostan Cool'n'Quiet kapatırsanız Windows cpu hızınızı düzgün görüntüler.Diğer sorununuz ile ilgili çalışmayan programlarınız için yeniden kısayol olıuşturmayı deneyin.İyi forumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows ram testi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.