Şimdi Ara

Windows baydı. Alternatif arıyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Linux Mint 12 Gnome Shell donma sorunu ile ilgili burayı inceleyebilirsiniz.

Ekran kartı sürücüsü kurulumu ile ilgili aşağıdaki kodu uçbirimde çalıştırıp çıktısını paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım.

quote:

lspci | grep VGA

Güncel Flash Player'ı Firefox eklentisi Flash Aid'i kururak yüklemeyi deneyiniz, burayı inceleyebilirsiniz.

Gnome Shell yerine Cinnamon'u kurmanızı tavsiye ederim.

grep VGA çıktısı :

01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Robson CE [AMD Radeon HD 6300 Series]

Bu arada ben sadece lisa kurdum. gnome shell nasıl atılır onu dahi inceleme fırsatım olmadı.

• Linux Mint 12'ye Ati sürücüsünü burada anlatıldığı şekilde elle kurmayı deneyiniz.

Orijinalden alıntı: kelebekx3

Linux Mint 12'ye Ati sürücüsünü burada anlatıldığı şekilde elle kurmayı deneyiniz.

nasıl oldu bilmiyorum ama güncelleştirmeler ile birlikte kuruldu. emeğiniz için teşekkür ederim. şimdi ise gnome temasını kurmayı deneyeceğim. şu donma sorununu da ortadan kaldırabilseydim. 2-3 saatte bir makinayı kapatıp açmam gerekiyor.

http://forum.linuxmint.org.tr/index.php/topic,3114.msg26991.html#msg26991

Ekran kartı ile ilgili aşağıdaki kodun çıktılarına göre sürücülerin kurulup kurulmadığını anlayabilirsiniz.

quote:

glxinfo | grep render

Ekran kartı sürücüleriniz kurulduysa, aşağıdakine benzer bir çıktı almanız lazım.

quote:

direct rendering: Yes
    OpenGL renderer string: ATI Radeon HD 6300 Graphics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 3 Nisan 2012; 23:13:47 >

• pardüs çok mu kötü yav
    Kimse bahsetmemiş
    Bugün indirdim yarın kurmayı düşünüyordum ama kafam karıştı
    Tavsiye eden var mı pardüsü yada kullananlar bilgi verebilir mi

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

pardüs çok mu kötü yav
    Kimse bahsetmemiş
    Bugün indirdim yarın kurmayı düşünüyordum ama kafam karıştı
    Tavsiye eden var mı pardüsü yada kullananlar bilgi verebilir mi

Pardus iyi bir işletim sistemi ama şu anda proje tıkanmış durumda yazılım depoları güncellenmiyor...
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.