Şimdi Ara

Windows Başlarken İki Seçenek Oluyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boot yapamadım taktım direk cd'yi yüklemeye başladım. Home premium vardı üzerine XP yükledim dün, bugün de diski biçimlendirmeden üzerine 7 yükledim. Windows 7 yüklerken; Windows yeniden başlarken boot ayarlarıyla oynadığımdan 2-3 kere reset atıp öyle tamamladım yüklemeyi. Bilgisayar açılırken iki tane seçenek geliyor ve ikisi de Windows 7. Nasıl kurtulacağım bundan ?

Not: Alttakine tıkladığımda Windows açılmıyor, hata veriyor. Üsttekine tıkladığımda sorunsuz açılıyor Windows.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 29 Temmuz 2011; 21:01:09 >

• Bilgisayarım simgesinden özelliklere gir, sol taraftaki menüden gelişmiş sistem ayarlarına tıkla çıkan pencerede ise İşletim sistemleri listesini gösterme süresi seçeneğinden işareti kaldır.
  • bilgisayarıma sağ tıklayıp gelişmiş den iptal etmeniz mümkün
  • Hocam dediklerinizi yaptım ama kaldır işareti yok.

• Selam
    Bunu bootmgr içinden düzenleyebilirsiniz ama çok zor bir durum. Çünkü ediyleyecek program gerekir!
    Sizin yapacağınız bir program var onu kurun ve uygulayın.

Yapmanız gerekenler;
    1. Yamicsoft Windows 7 Manager programını indirip kuracaksınız. Aynı zamanda bu program sisteminizi son derece hızlandırmak ve gerekli ince ayarlarınızı yapmak için çok güzel bir yazılım.
    2. Programı kurduktan sonra çalıştırın ve sol taraftaki Customization yazan yeri açın. Orada Boot Configuration yazan yere girin.
    3. Boot menülerinden hangisi ile boot ediyorsa onu bırakıp, diğerini Delete butonuna tıklayarak silecek ve Save butonu ile kaydedeceksiniz.
    4. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda artık bahsettiğiniz boot seçeneği çıkmayacaktır.

Not: Sisteminiz hiç normal değil kardeş. Çünkü karışık bir Windows içeriği olduğunu, aynı zamanda güvenlik sorunları yaşayabileceğinizi söylemek durumundayım. Şahsen böyle bir sistemi kullanmadığım gibi, sil baştan yaparak HDD bölümünü tamamen biçimledirdikten sonra sistemi kurardım.
    Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.