Şimdi Ara

Windows Alttaki Pencereler Açılmıyor Yardım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben windows 7 kullanıyorum, altta böyle kullandığım açık pencereler duruyor. Fakat bazen basılmıyor. Mesala Google Chrome açık :/ altta bir de not defteri açık (simge durumunda)
    google chrome a basıyorum (masaüstündeyken) açılıyor google chrome açıkken not defterini açmayı çalışıyorum böyle sarı/turuncu yanıyor. bu sadece ikisinide değil her türlü :/
    Ama bir şekilde açılıyor köşede masaüstüne dönmek var ona basıp alttan not defterine basıyorum. Kesin anlatamadım ben numaralandırrayım resim ve yazıyı

Google Chrome açık, Not defteri açık not defterini açmaya çalışıyorum [1.]

Not defteri yanıp sönüyor

https://store.donanimhaber.com/25/49/00/25490076a1534015657f41829e06e4aa.PNG

Köşede masaüstüne dönme var ona basıyorum [2.]

Masaüstüne dönüyorum. Ozaman altta simgelere basıp açabiliyorum. Umarım anlatabilmişimdir :/ Herkese teşekkürler

https://store.donanimhaber.com/25/49/00/25490076a1534015657f41829e06e4aa.PNG
     Windows Alttaki Pencereler Açılmıyor Yardım :/

• Kusura bakmayın internetten iki kere basmışım konu iki kere açılmış nasıl kapatacağım bilmiyorum
  • bu tip anormal sorunların çözümü genelde recovery olur ama bence kullanıma aşırı derecede etki eden bir sorun değil .
  • Sorun geri geldi ah delircrm bakın arkada 5 pencere. Açın :D her biri farklı olsn mesala chromedan bişey not alcam ohoo masaüstüne dön de ona bas sonra yine dön sonta yine bas hata olup olup duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarına derin bir temizlik yapabilirsin ? Advantec System Care veya CCleaner ile , en son ne yaptıgında böyle oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü-Min

Bilgisayarına derin bir temizlik yapabilirsin ? Advantec System Care veya CCleaner ile , en son ne yaptıgında böyle oldu

Hatırlamıyorum arada bir düzelip arada bir başlıyor bizim bilgisayar pek bi sorunlu keyfine göre takılıyo. Bence bi nedeni var ama :/ yok bulamam herkese teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.