Şimdi Ara

Windows açılışındaki beyaz çizgi neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün iyice yavaşlayan bilgisayara bir format atıyım dedim.Arkadan bide xp yükledim.
    Fakat eskiden olmayan yeni windowsta olan bir olay oldu.Windows xp yazısı açılışta ekranda belirmeden önce ekranın altında beyaz bir çizgi çıkıyor ve önce o yükleniyor.Sonra xp logosu geliyor.

Yüklediğim winXp sp2 TR.Bunu nasıl düzeltebilirim ve/veya neden kaynaklanıyor?Şimdiden teşekkürler...

• dostum pc bi sekilde uyku moduna gecmis o yuzden tekrar yeniden baslattiginda boyle bi sorun olmamasi lazim olursada uyku modunu devre disi birak duzelmesi gerek
  • bende de uzun zamndır var.Ama hiç sormamıştım.uyku modu nerden kapatılıyor?bios mu?
  • baslat - calistir - cmd yazip entera basin:
    powercfg -h off yazip entera basin
  • rami ve işlemcisi makinanın dusuk ise yani makinanın performansıyla alakalı eger makina zayıf ise genelde ilk basta oyun yukler gibi beyaz bi çizgi cıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

baslat - calistir - cmd yazip entera basin:

bende deniyim dedim "emir yanlis yada bulunamadi" diyor
  • ben yaptım ama o aradaki tire yi akldırmış olabilirim.tekrar.dene ama açılışa bakmadım belki düzelmiştir
    madpirates makinam amd 2500+ ve 768 ram var
    quote:

Orjinalden alıntı: marcopolo

quote:

Orjinalden alıntı: serji

baslat - calistir - cmd yazip entera basin:

bende deniyim dedim "emir yanlis yada bulunamadi" diyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alternatif olarak:
    basla - denetim masasi - guc secenekleri - Hazirda Beklet - Hazirda Bekletmeyi Etkinlestir isaretlemeyin
  • pc yavaslıgından kaynakalanan sorun belik windows optimizerlar ile duzelebilir.
  • Ya eskiden böyle olmuyordu.Yeni windows kurunca oldu.Hatta eskiden 256 ram vardı,512 taktım yeni win kurdum böyle oldu.yukarda söylenenleride yaptım yine de çizgi çıkıyor.Galiba benim hdd mefaat etti.Zaten sorunluydu.Son format içine etti herhalde...
  • yok yok o olay dedikleri gibi donanımın yavaşlığıyla ilgili hatta hdd ile hiç alakası yok belki yüklediğin win sürümünden dolayı öncekinde çıkmamış olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KATADE

Ya eskiden böyle olmuyordu.Yeni windows kurunca oldu.Hatta eskiden 256 ram vardı,512 taktım yeni win kurdum böyle oldu.yukarda söylenenleride yaptım yine de çizgi çıkıyor.Galiba benim hdd mefaat etti.Zaten sorunluydu.Son format içine etti herhalde...

+1
  • windowsu güncelle. şu an ki güncelleme de ilk önce 2 veya 3 tane güncelleme yapıyo. arkasından bir daha güncellediğinde 50 küsür güncelleştirme buluyo. bu güncellemeleri yapta bi dene.

makinenin performansından kaynaklanan diyen arkadaşlar, sorunu okuyunca benimde ilk aklıma o geldi ama. format atmadan yapmıyormuş ve ram arttırılmış sizce performansla hala alakası olabilir mi?
  • performansla alakalı olduğundan eminim 2 hafta önce 256 mb ram p3 733 işlemcili makinem vardı o aynen dediği gibi açılışta oyun load eder gibi beyaz bi çizgi geçiodu ama sistemi yeniledim 1 gb ram AMD Athlon 3500+ ... şu an kalktı o
  • sistemle alakası yoktur
    quote:

Orjinalden alıntı: btahir346

performansla alakalı olduğundan eminim 2 hafta önce 256 mb ram p3 733 işlemcili makinem vardı o aynen dediği gibi açılışta oyun load eder gibi beyaz bi çizgi geçiodu ama sistemi yeniledim 1 gb ram AMD Athlon 3500+ ... şu an kalktı o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.