Arkadaşlar merhaba, Benim pcde onboard ve nvdia 550m ekran kartı mevcut. fakat pc bazen nvdiayi görmüyor, kendi denetim masassından olsun,güç ayarları olsun,her türlü seçenekleri denedim ama bi türlü görmüyor. özellikle dxdiag görmüyordu. internette bazı yerlerde biostan düzeltebilecegimi okudum. benim biosta eski diye winflashle yenilemek istedim. güncelledim.fakat pc kapatip açılınca bilgisayar windows yazısına gelince aniden 1 saniye mavi ekran gözüküp reset atıyor sürekli. verdiği mavi ekran şu şekilde; acaba bir yardımcı olacak varmı? şimdiden teşekkürler
PC ile bağlantılı tüm donanımları çıkarıp tekrar açmayı denermisin belki bir donanım buna sebeb oluyor olabilir.
hocam makine laptop yanlız.
alexandro006
kullanıcısına yanıt
Heralde çift ekran kartlı laptop kullanıyorsunuz. Bu sistemlerin çoğu batarya takılı konumda iken güç tasarrufu için onboard ekran kartını kullanır. Bilgisayarı sadece batarya takılı ike çalıştırdığınızda açılıyor mu? Bir şekilde onboard kart ile açabilirseniz mavi ekran sorununuz ortadan kalkar.
üstatlar her türlü seçeneği denedim. pc acılıyordu onda sıkıntı yok. biosa güncelleme yaptim böyle oldu anlamadım