Şimdi Ara

Windows'a Mac kurmak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktada belirttiğim gbi windowsa mac kurmak istiyorum. aslında ilk tercihim windowsa tam olara mac görünümü vermek geçişleriyle falan önemli olan geçişleri zaten çok hoşuma gidiyor..maç kurulumunu adım adım ve dosyalarıyla birlikte paylaşırsanız sevinirim veya tam olarak mac görünümü veren geçişleriyle falan herhangi bi yazılım paylaşırsanız sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler..

• Windows üzerinde sanal işletim sistemi çalıştırmaktan bahsediyorsan VMware isimli programı kuracaksın... Sonra VMware üzerine macosx kuracaksın....
  • VMware yada VirtualBox gibi sanal sürücü programı indirerek sanal makine yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 7 Nisan 2013; 19:05:55 >
  • deveye hendek atlat daha kolay olur:D
  • Doğan görünümlü Şahin ruhu hortlamış yine.
  • merhaba arkadaşlar benimden intel işlemcili pc var ve hacos lion 10,8 kurmak istiyorum ama hiçbir yerde sıfırdan detaylı bir anlatım olmamaş lüften işin ehli birileri sıfırdan anlatabilirmi boot dosyaları felanda var onlar nasıl olucak özel ayar yapmak gerekiyormu ben torentden lion 10,8 sürümünü indirdim hiçbirşey gelmiyor boot ekranına extra ne yapmam gerekli lütfen yardım ediniz yada a dan z ye sıfırdan anlatım yapan bir yer tavsiye ediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavili__

merhaba arkadaşlar benimden intel işlemcili pc var ve hacos lion 10,8 kurmak istiyorum ama hiçbir yerde sıfırdan detaylı bir anlatım olmamaş lüften işin ehli birileri sıfırdan anlatabilirmi boot dosyaları felanda var onlar nasıl olucak özel ayar yapmak gerekiyormu ben torentden lion 10,8 sürümünü indirdim hiçbirşey gelmiyor boot ekranına extra ne yapmam gerekli lütfen yardım ediniz yada a dan z ye sıfırdan anlatım yapan bir yer tavsiye ediniz

Bende kurmaya çalışmış anakarta bağlı ide kablosu mu ne onun ayarları bende tek ayar var kurulmuyor genelde sitelerde veriyolar o boot yukleyiciyi fakat sistem desteklemezse istediğiniz kadar uğraşın mac yükleniyor yeniden başlatınca sistem açılmıyor hata veriyor bu arada harddiski 0 lıyor hala araştırıyorum mac os yüklemedeki sebebim windowsun tek düze bir sistem olması ha vista ha win7 ha win8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklıma geldi ahci mod var biosta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet hardiski ahch yapman gerkiyor onuda yaptım ben boot olayını anlayamadım 10,7 sürümünü indirdim boot sayfası geliyor 3 farklı boot seçeneği soruyor hepsini tek tek denedim ama hepsinde ilk syfada siyah yazılar geçiyor 2 siyah sayfanın ortasında tak diye kalıyor makina donuyormu ne oluyor anlamasım en az 20 dk bekledim...
  • Arkadaşlar Windows tabanlı bir sistem mac kurmak bayağı meşakkatli bir iş, bir ara uğraştım sana makineye zar zor kurdum ama performansı yerlerde yani sanal makine üzerinde mac çalıştırmak çok efektif değil. Hatta bazı PC modellerine donanım uyumsuzluğundan dolayı Mac kurmak imkansız :) eğer uğraşırım ederim kurarım bunun için bütçem var derseniz buradan buyrunhttp://www.hackintosh.com/

Size tavsiyem uygun fiyatlı mac mini çözümü :)

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cincan35

arkadaşlar başlıktada belirttiğim gbi windowsa mac kurmak istiyorum. aslında ilk tercihim windowsa tam olara mac görünümü vermek geçişleriyle falan önemli olan geçişleri zaten çok hoşuma gidiyor..maç kurulumunu adım adım ve dosyalarıyla birlikte paylaşırsanız sevinirim veya tam olarak mac görünümü veren geçişleriyle falan herhangi bi yazılım paylaşırsanız sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler..

virtualbox programını dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvshop

Doğan görünümlü Şahin ruhu hortlamış yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.