Şimdi Ara

Windows 98 Format İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bi Arkadaşımın Bilgisayarında Windows 98 Yüklü. Ona Format Atıp Tekrar Windows 98 Kuracağım. Format Atma İle İlgili Biraz Araştırma Yaptım.
    - Başlangıç Disketi Oluşturup Cd ile Birlikte Bilgisayarı Tekrar Başlatıyorum.
    - Karşıma 3 Seçenek Çıkıyor.
    - Bunlardan Bilgisayarı Cd Desteği İle Başlatı Seçiyorum.
    - Sonra A sürücüsüne Düşüyor Buraya A:>format c: yazıyorum.
    - Kabul Ediyormusunuz Diyor Evet Diyorum Ve Format Atmış Oluyorum.
    - Şimdi Bu İşlemlerden Sonra Ben 98 i Kuracağım ama Silme İşlemi Bittikten Sonra Nasıl Bir Ekran Geliyor Ve İşleme Nasıl Devam Etmem Gerekiyor Yardım Ederseniz Sevinirim.

• format C:
    yazip entera bastiktan sonra
    1) eminmisin diye sorar, "he babam" manasina gelen y ye basarsin (ingilizcede)
    sonra format islemi baslar, boyuta gore belli bir sure alir.
    "format c:" ile yapilan format islemi ayni zamanda diski kontrol eder, bahsedilen bilgisayar eski olduguna gore harcanan zamana degecektir. :>. (tedbiri elden birakmayalim)
    2) Format islemi bitince Label sorar, yani diskin adi ne olsun, kafana gore bisi yazarsin, yada yazmadan Enter a basarsin.

A:\> ekranina geri donmus olursun, ve C:\ tamtakir kurubakir olur.

Win98 kurmaya baslayabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

A:\> ekranina geri donmus olursun, ve C:\ tamtakir kurubakir olur.

Win98 kurmaya baslayabilirsin.

Tmm A:\> ekranına dönünce Yüklemeye Nasıl Devam Edeceğim Reset Düğmesine basıp Bilgisayarı Tekrar Mı Açacağım Yoksa O satırdan İşleme Devam Mı Edeceğim ??
  • win98 kurulum cdin varsa cdyi tak o yukler.

yoksa, cd deki win98 i yuklemeye baslamak icin
    a:\>
    ekraninda birkac komut yazman gerekir (3 yada 4 tane), google dan bol miktarda bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

win98 kurulum cdin varsa cdyi tak o yukler.

yoksa, cd deki win98 i yuklemeye baslamak icin
    a:\>
    ekraninda birkac komut yazman gerekir (3 yada 4 tane), google dan bol miktarda bulabilirsin.

Cd Var Tmm TeşeKKürler Tüm Sorularıma Yanıt Buldum Saol KArdes !!
  • Arkadaşlar Birde Karşıma Şöyle Bir Sorun ÇIktı Disket Sürücü Bilgisayra Eski OLduğu İçin 5-1/4 İnç VE Normal Disketi Okumuyor, Başlangıç Disketi OLuşturmuyor. BUna Yapabileceğim Birşey Var MI??
  • 5.1/4 disket surucuyu pc de hic kullanmadim
    cd den baslangic disketi acabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_20554680/tm.htm
    burada hazir olan cd de ghost calistiktan sonra quit dersen bildigin dosa cikmis olursun.
    yazinin sonunda da hazirlanamakta oldugum son cd de geldigim asama gorunmekte, oradan da hem anamenuden 3 ayri diskete, hemde farkli yoldan bircok farkli dos disketinden acilabilecek.

ayrica kurulu win98 ile de dosa cikmak kolaydir.

5.1/4 disket surucuye asina olmasamda onunlada bootable disket yapilabilmesi lazim gibi geliyor bana. cd varken ugrasmana degmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.