Şimdi Ara

Windows 98 den Server 2008 ortak klasör erişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığımız CNC tezgahlarda Windows 98 kurulu ve kesim yapacakları ölçüler vs Server 2003 de, paylaşıma açık dosya içinde bu şekilde kullanılıyor. Sorun şu ki server' ı yenileyeceğiz. Windows server 2008 ve üstü kullanmak istiyoruz fakat bu işletim sisteminde oluşturulan ortak dosyalara Windows 98 den erişemiyoruz. Erişim sağlamak mümkün mü? mümkün ise nasıl yapabilirim?

Olumlu veya olumsuz bir yorum yaparsanız sevinirim.

Teşekkürler.

• Paylaşıma açık dosyalar için win 2008 ile xp ayarlamayı yaparsanız paylaşım yapar fakat windows xp de ağın adı ile 2008 işletim sistemindeki ağın adı aynı olmak zorunda daha sonrasında eğer erişim sağlanmaz ve ağ görmezse firewall kapatılıp denenebilir.

Kolay Gelsin..
  • Yanlış Yere Açmıyorsun Esasında Yazılım bölümüne açsan daha iyi ama sıkıntı şu win 98 çok eski bir işletim sistemi o konuda bilgisi olanı bulmak zor bilende unutmuştur ayrıca çok kısıtlı bir işletim sistemi youtube bak istersen bazı videolar var ama bence sıkıntı olur

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.