Şimdi Ara

Windows 98'de Program Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Size önemli bir sorun hakkında ihtiyacım var...

Şirket bilgisayarında win 98 kurulu.Ben netten bi adres kayıt tutma programı yükledim.Programı çalıştırdığımda mavi ekranda "Windows geçersiz bir işlem yürüttü.Kapatılacaktır..." die kaldı.Bilgisayarı baştan açtığımda ise yine bu sayfada hataverip kalıyor.Sizce ne yapmalıyım bu programı silmek için?

Not: Format derseniz atamam.Çünkü içinde çok önemli bilgiler var.

Acil olarak yardım ederseniz çok sevinirim.

Saygılarımla...

• bilgisayarı güvenli kipte açıp silmeyi deneyebilirsin. gerci burasi donanim sayfasi..daha cok bilgiyi teknik servis,progralama vs gibi forumun diger kısımlarından alabilirsin.
  • En başta "vb runtime" ve "net frame work" u kurup tekrar bir dene.Windows update den indirebilirsin.
    Olmazsa;
    Programda kaydettiğin birşeyler yoksa kaldır(Denetim Masası'ndan).
    Başlangıç disketiyle bilgisayarı aç.
    ms dosta "sys c:" yaz entera bas. "c" harfi windowsu kurduğun dizindir.İşlem bitince Disketi çıkar.
    Bilgisayarı kapat, açarken F8 e bas."Sadece güvenli komut istemini seç ve ms dosa geç.
    "scandisk /all" yaz entera bas.
    "scanreg/restore" yaz entera bas.Çıkan menüden en yeni tarihli olanı seç.
    Olmazsa diğerlerini de denersin.
    Sonra kapatıp tekrar ms dosa geç ve "scanreg /fix" yazıp entera bas ve bekle.
    Windowsa döndüğünde Başlat-->Çalıştır-->scanregw yaz.Bunu 2-3 defa tekrarla ve "evet"i seç.
    Sonra programı yeniden yukle.Olmazsa aynı işi yapan başka program bulmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 14 Ekim 2005, 13:21:36 >

• Teşekkür ederim.Bunu denecem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.