Şimdi Ara

'Windows 9 bedava olacak' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
10.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .bu işe windows 95 ile başladım.8 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum ama bıktım artık 7 ye geri döndüm tekrardan. 9 çıktığı zaman yine yüklicem bakalım bu sefer beğenirim belki. ama yinede favorim 7
  • Rockstar'ın PC oyuncularına attığı kazıktan sonra hiçbir firmaya güvenmem. Hem w9 daha nisanda çıkacakmış, öyle bedava olucak laflarına kanmayın; 7 ayda neler değişir neler!
  • Korsan olarak bir şekilde satmayı başabilirlerse almaktan mutluluk duyarız.
  • Yeni dosya sistemi falan yokmu ? senelerdir fat32/ ntfs diye gidiyor. Köklü değişiklikler yeni teknolojiler gelcekmi ? yoksa sadece arayüzmü değişecek yine ? işin komik tarafı program ve oyunların çoğunda xp - vista - win 7 - win 8 arasında nerdeyse hiç fark yok. tabi xp artık destek almadığı için geri kaldı. Makyaj yapıp benim gibi home kullanıcılara hitap etmeyen saçma sapan özellikler ekleyip ''YENİ İŞLETİM SİSTEMİ'' diye geçirmeye çalışmasınlar. Ne bilim okuma yazma hızlarında gelişme ? donanım kullanımında gelişmeler bunlar önemli benim için. gerisi hikaye..
  • 7den iyi olursa geçeriz valla 7 çok stabil rahat rahat her şeye yetiyor 64bit ultimate

Ve zaten bu sitede orjinal win kullanan olduğunu sanmıyorum (laptop yanında verilenler hariç)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz olabileceğini sanmıyorum, umarım olur.

• Bnce win8.1 de erişim daha kolay. harika olmuş
  • Alıntılayıp sende arkadaşa ortak oldun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano.

Alıntılayıp sende arkadaşa ortak oldun

pki
    'Windows 9 bedava olacak'
  • 7 nin kuralları windows kritellerine göre sınır ve en iyi sürümdü.. 8 falan tamamen aykırı ve çöp
    bir de bazı pcden anladığını sananlar(çeşitli forum sitelerinde) win8 in en iyisi olduğunu ve onu kullanmamız gerektiğini öneriyor
    yav bu sürümü çıkaran microsoft bile pişman olmuştu, sen kimsin 8 i millete öneriyosun :D

• hepsini okudum anaximen kardeş sağol
  • Windows 8.1 kullananlar için bedava olur; XP, Vista ve 7 için yükseltme bedeli alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

quote:

Orijinalden alıntı: Cristiano.

Alıntılayıp sende arkadaşa ortak oldun

pki
    'Windows 9 bedava olacak'

Aklına hayaline sığdıramayacağın küfürler ettim sana.

• Mazot bedava olacak vaati bile bundan daha gerçekçi. Windows bedava olursa adamlar nasıl para kazanacak. Çalışanların maaşı bill gates in servetinden mi karşılanacak?

• Umarim sonradab ucretli yapmazlar . Zaten w8 ile gozumden dusmuslerdi . Gerci w9 dan pek umutlu degilim . Ama bakalaim

• Ne zamandan beri Bill Gates bedava iş yapıyormuş :) Kapitalist imana'mı geldi hacıı :) Bence nedir biliyormusunuz ? Çok fazla açık vardır, beta sürümü gibi birşeyi ücretsiz yapacaklar, biz onlara hata raporu gönderecez. Onlar bizi kobay gibi kullanacaklar. Bir sabah kalktığımızda bilgisayarımıza güncelleme gelecek, bizde saf gibi "İVİTTT" diyecez veee "obaaaa" yeniden paralı :D

Firmaların bazen yaptıkları bir hiledir bu. Aslında bunu test ekibinin yapması gerekiyor ama windows öyle bir firma ki, test ekibine para vereceklerine kullanıcıya bir süre bedava hizmet verip parayı cebinde tutmayı tercih ediyor. Kim ne derse desin;
    - Windows 7 kullanacaksan kullan yoksa Mac yada Linux kullan. Başka türlü kafayı yersin.
    - Hotmail kullanma, ikide bir çıkan doğrulama kodu kafanda travma yapmasın. GMAİL daha sempatik duruyor bu bakımdan.

say say bitmez bu windows'un vukaatları. Windows'un parayla verdiği sistemde hayır yok ki parasız verdiği sistemde olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Bnce win8.1 de erişim daha kolay. harika olmuş

O saçma sapan mesajı gereksiz alıntılayıp sayfa kirliliği yaptığın için blokladım seni. Insan mobil kullanıcıları düşünür biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Oyuncular için konuşuyorum, Valve yakında SteamOS'u sunduğu zaman kimsenin Windows'un yüzüne bakacağını sanmıyorum.

Paralı mı olur ? Olursa kaç para olur ?

SteamOS Linux çekirdeği kullanıyor dolayısıyla tamamen ücretsiz.
  • quote:

quote:

quote:

Oyuncular için konuşuyorum, Valve yakında SteamOS'u sunduğu zaman kimsenin Windows'un yüzüne bakacağını sanmıyorum.

Bedava yağni ha Peki ne zamana çıkar kesin bir tarih var mı ? + çıkacağı kesin mi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bedava yağni ha Peki ne zamana çıkar kesin bir tarih var mı ? + çıkacağı kesin mi ?

Linux olduğu için bedava olması kaçınılmaz zaten. Şuanda Beta ne zaman çıkacağı hakkında tam tarih yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.