Şimdi Ara

Windows 8 ÜRÜN ANAHTARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumda yeniyim.Konuyu yanlış açmış olabilirim bunun için şimdiden özür diliyorum.

Sorum şu:
    Ben bilgisayarı aldığımda windows 8'di kullanamam diye 7 ye format attırdım.Bir yerde windows'8li pclerin ürün anahtarı BIOS 'ta gömülü diye okudum.Windows 8'e format atmak içinde ürün anahtarı lazımmış.Sistemin içinde gömülü ürün anahtarı hala duruyor mudur?duruyorsa windows 8'e format atarken işe yarar mı merak ediyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Bilgisayarın altında ürün anahtarının olduğu bir etiket olması lazım. Eğer varsa, o ürün anahtarını kullanarak tekrar Windows 8 kullanabilirsiniz.
  • Real_Lethal kullanıcısına yanıt
    biosdaki gizli ürün anahtarı silinmez.
    ürün anahtarını öğrenmek bu linke bakın:
    http://8.enpedi.com/2013/01/biosa-gomulu-windows-lisans-anahtar.html

Tekrar win8 yüklerseniz başka bir anahtarla yükleyin(netten bulursunuz) sonra kendi anahtarınız ile aktive edin. yasal olarak kullanmaya devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 15 Nisan 2014; 1:52:39 >
  • Bilgisayar win8 li geldiyse büyük ihtimal single language ile gelmistir, lisansı biosa gömülü oldugu icin silinmez fakat sorun şu ki win8 single language türkce kurulum dosyasını microsoft dışarı vermiyor ve başka bir windows 8 sürümü kurmaya kalktığın zaman bu anahtar bu sürümde geçerli değil hatası alıyosun ve aktive etmiyor illa single language sürümü olması gerekiyor

kurulum sırasında key sıkıntı çıkarırsa kurulum dosyalarının icine source klasörüne ei.cfg dosyası at key kısmını otomatik atlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.