Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
72
Favori
188.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: purepain

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Şimdi kurulum yaparken ''C:'' partisyonunu formatlayarak kurmakla hem ''C:'' yi hem de ''100 MB lık'' bölümü formatlayarak kurmak arasında ne fark var? Yani o 100 mblık ayrılmış olan yerde (sanırım adı WinRe idi) ne var?

wındowsun on yukleme dosyaları sanırım format atarken hepsını sılın ben oyle yaptım sorunsuz kurdum kullanıyorum etkınlestırmeyıde yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben orjınal win 7 uzerıne kurdum sonrada Windows old klasorunu sıldım harıka bır sekılde çalışıyor forumda arkadaş belırtmıs temız kurulum oda ok

bana media center sifresıde geldı yedek alamıyorum ben bunda aı recovery aktıf ama bacup yazısı çıkmıyor oldıkı format atmak zorunda kaldım

bana bu konuda yardımcı olursanız sevınırım

media center sıfresı gecıcı dedıler oyleya format atmak zorunda kalsam sıfre gecersız olacak 1 yıl sonra ornek
  • ne gecıcısı hocam mıcrosoft bıle yazmıs ucretsız dıye gecıcı olsa su gun bıtecek yazardı degılmı bence mıcrosoft wındows 8 satısları patlatmak ıcın bedava verıyor daha once ucretlıydı medıa center

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Şimdi kurulum yaparken ''C:'' partisyonunu formatlayarak kurmakla hem ''C:'' yi hem de ''100 MB lık'' bölümü formatlayarak kurmak arasında ne fark var? Yani o 100 mblık ayrılmış olan yerde (sanırım adı WinRe idi) ne var?

wındowsun on yukleme dosyaları sanırım format atarken hepsını sılın ben oyle yaptım sorunsuz kurdum kullanıyorum etkınlestırmeyıde yaptım

Peki o zaman şunu sormak istiyorum bu alan eski windowstan kalan bi alan mı yani onun bilgilerini mi taşıyor yoksa windows 8i kurarken kendisi otomatik olarak mı ayırıyor? Bunu neden soruyorum bi tanıdık benim bilgisayara da win 8 yükle dedi ama orijinal win7 yokmuş. Eğer o 100 mb lık bölümde eski win 7nin lisans bilgileri falan varsa ilerde belki güncelleştirmeler sırasında sıkıntı yaşanır diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purepain -- 4 Kasım 2012; 0:15:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Peki o zaman şunu sormak istiyorum bu alan eski windowstan kalan bi alan mı yani onun bilgilerini mi taşıyor yoksa windows 8i kurarken kendisi otomatik olarak mı ayırıyor? Bunu neden soruyorum bi tanıdık benim bilgisayara da win 8 yükle dedi ama orijinal win7 yokmuş. Eğer o 100 mb lık bölümde eski win 7nin lisans bilgileri falan varsa ilerde belki güncelleştirmeler sırasında sıkıntı yaşanır diye sordum.

eski windowstan kalan alan değil eski windowsu kuracağınızda formatlayıp sistemin kendisine ayırdığı 100mb lik alan.
    Windows 8 ile bunu 320 mb yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum, laptop 32bit ile kod alsam desktop'a 64bit satın alırken o kodu kullabilirim değil mi?

sistemde ne kuruluysa onu veriyor eğer netten indirecekseniz dikkat. yani 32 bit se 32 iner

75 lira versem bile 64bit win8 almamın bir yolu yok yani :(

kardeş promasyon kodun varsa kur 64 bit win 7 yi win 8 satın al zor bişey değil dediğim gibi netten indirirsen sistemin neyse onu veriyor kur 64 biti 64 gelsin artı 75 değil 79 tl ama o nasıl bilmiyorum atrtı dün kurdum temiz formatla ssd ye sorunsuz aktif oluyor yani c yi biçimlendirdim komple zaten kurarken key istiyor nasıl güncelleme alır onu çözemedim artı lisanslı win 8 ne diye güncellemeleri kapat tavsiyesi yapılır zaten kurmadan key giriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 4 Kasım 2012; 0:59:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah871

quote:

Orijinalden alıntı: unluceyhun

quote:

Orijinalden alıntı: Faewox

quote:

Orijinalden alıntı: unluceyhun

Arkadaslar benim bazi sorularim olacak.
    1.Win8 icin promosyon kodu aldim fakat farkli bir makinaya win8 kursam, kod alirken kullandigim win7 makinama bir sey olur mu?
    (kuzenim orjinal win7 kullanmaya devam edecek.)
    2.kod aldigim win 7 iptal olur mu ? Bu soru onemli. Win8 kurdugumda o promosyon kodu icin kullandigim win7 iptal olmamali?
    3.ilacli win7 olan makinaya kurulum yapmak istiyorum. O makinadaki oyunlarim ve programlarim silinmeden kurulum yapma sansim var mi ?
    Yardimci olursaniz sevinirim.

1- hayır
    2- hayır
    3- evet

Tesekkurler. Seneye daha iyi sorularla evet'ler alacagim :)

Son soruyu arkadaş anlamamış galiba, temiz kurulum yapacaksan oyunlarını ve programlarını koruyamazsın..

Nedenmiş o? Ben nasıl korudum?

Bir tane oyunu dahi yeniden kurmadım direk giriyorum.
    ETS2, CSS (No-Steam versiyonu), NFS MW, FIFA13...
    Üstelik Steam oyunlarını saymıyorum, onlar da var yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 4 Kasım 2012; 1:06:59 >

• Şu anda 79 TL'ye satıladan mı yükseltme sürümü?

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light
  • sıkıldım bu windows 8 den keyi satsam mı ne yapsam
  • Kasamız doldu, artık korsan takılabilrsiniz dediler herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokur

quote:

quote:

quote:

eski windowstan kalan alan değil eski windowsu kuracağınızda formatlayıp sistemin kendisine ayırdığı 100mb lik alan.
    Windows 8 ile bunu 320 mb yapmışlar

Anladım sağolun. Forumda temiz kurulm diye genelde o 100 mblık bölümün de kaldırılmasından bahsediyolar . O zaman o bölümün de formatlanmasının bi espirisi yok sadece ''C:'' sürücüsünü formatlayınca yani eski windowsu kurduğumuz yeri, temiz kurulum yapılmış oluyor doğrumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Bazı oyunlar ve programlar illaki sorunsuz çalışacaktır ama çoğu uygulamada sıkıntı yaşanır..

Oyun ve programların güncelleme veya patch işlemlerinde, sistem kaydında gözükmeyeceği için bu tür işlemler başarısız olabilir..Her zaman oyun ve programların baştan yüklenmesi ve sistem kaydına işlenmesi düzgün çalışması için daha sağlıklıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah871 -- 4 Kasım 2012; 2:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Şu anda 79 TL'ye satıladan mı yükseltme sürümü?

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_DIS_ShopHP_FPP_Light

Evet
  • windows 8i xpde yükselterek aldım. window7de yükselterek alanlardaki gibi dvd iso olarak veya flash bellek olarak kaydedilemiyor direkt simdi güncelle şeklinde bir ibare var. flas bellek ile w8i nasıl kurabilirim bilgisayara?
  • arkadaşlar promosyon kodum geldi.Ancak bir sorum olacak. Ben sony vaio kullanıyorum daha 1 ay olmadı alalı.Şimdi benim vaio geldiğinde sadece C: sürücüsü var.Yani hard disk bölünmemiş.Ben de öyle kullanmaya devam ediyorum..Wİn8 e geçince bütün vaionun kendi programları da silinecek mi ? Ayrıca ben win8i harici hard diske kayıt etsem olur mu iso olarak ? sonra da onu dvd okuyucuya takıp yeniden başlatmam gerekecek değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Evet

Hayır, 79TL olanı alırken 15 Hazirandan sonra alınmış bilgisayar modeli sormuyor key de istemiyor.

Ayrıca buralardan para verip promosyon kodu almaya çalışan arkadaşlara da 79TL'lik kampanyayı tavsiye ederim.
    Promosyon koduna 25 ver üstüne de win8' 29 ver değer mi 3 kuruş için bu kadar riske girmeye. 79TL'de gayet uygun bir fiyat bence.

• quote:

evet. oda yükseltme.
  • Harika yükseltme, harika fiyat
    Sınırlı bir süre için özel fiyata Windows 8 Pro yükseltmesi yapın. Teklifin tüm detayları için aşağıya bakın. *
    79 TL karşılığında Pro'yu indirin

yazıyor oda yükseltme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah871

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZomBie

Bazı oyunlar ve programlar illaki sorunsuz çalışacaktır ama çoğu uygulamada sıkıntı yaşanır..

Oyun ve programların güncelleme veya patch işlemlerinde, sistem kaydında gözükmeyeceği için bu tür işlemler başarısız olabilir..Her zaman oyun ve programların baştan yüklenmesi ve sistem kaydına işlenmesi düzgün çalışması için daha sağlıklıdır..

Orası öyle tabii ki. Ama yeni nesil oyunların bir çoğu Steam veya Origin platformu üzerinde olduğundan anlık olarak yeniden registry kaydını yapıyorlar. Bu nedenle çok da sorun çıkaracak bir durum değil. Sorun çıkaranları baştan yüklemek yeter

• Arkadaşlar windows 8 i kurunca ekranı kararan yani parlaklığı azalan olmadı mı içinizde

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.