Şimdi Ara

Windows 8 Sanal Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayarımda windows 8.1 Pro 64 bit işletim sistemi kullanıyorum. Arkadaşımla karşılıklı oyun oynamak için sanal bağlantı oluşturuyordum.(HP Wireless Hotspot programı ile)
    Ben internete girerken aynı zamanda bağlantıyı da arkadaşımla paylaşıyordum. Multiplayer oyunları bu şekilde oynarken bir oyunda bağlanamadık. Ağ ve paylaşım merkezinde açtığım hotspot bağlantı yerel ağ bağlantısı 4 adı altında geçiyordu ve bende devre dışı bırakıp etkinleştireyim derken devre dışı bıraktım ve tamamen kayboldu ve HP wireless hotspot programı da "İnternet bağlantısı paylaşımı kablosuz lan ile devre dışı bırakıldı" uyarısı vermeye başladı. cmd.exe yi yönetici olarak çalıştırıyorum ve şu komutu giriyorum ancak bir şey değişmiyor. "netsh wlan start hostednetwork" .
    netsh wlan stop hostednetwork yazdığımda ise durduruldu yazıyor. Etkinleştirmek için en yapmam gerekiyor, şimdiden teşekkürler.

İşte ben bekliyorum,göğsüm açık,bağrım açık;
    Hançer ol,göğsüme saplan;ecel ol,karşıma çık.

• Bende de aynı problem var. Bu konuda engin tecrübesiyle bize yardımcı olabilecek bir arkadaş yok mu?
    HP ZBook İş istasyonumun tadını çıkaramıyorum.
    Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Windows 7 Bluetooth sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.