Arkadaşlar şuanda sistemimde Win7 64 Bit Home Basic sürümü kuruludur yanlız korsan win8 almayı istiyorum ama aklıma takılan bir soru var yardım ederseniz sevinirim..
1. Windows 8 Pro 64 Bit (Build 9200) Sürümü Deneme Sürümü olarakmı geçiyor yoksa Full Sürüm Olarakmı geçiyor yani korsan olarak alırsak bunun bir kısıtlama süresi varmı örneği 90 gün sınırı
Arkadaşlar lütfen yardım edin yardımlarızı bekliyorum bir çok kişi korsan win8 kullanıyordur
Söylediğiniz deneme değil tam sürümdür..
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
Söylediğiniz deneme değil tam sürümdür..
hocam yani ömür boyu kullanabilir öylemi bi yerde görmüştüm 90 günlük sınırı felan var diye okumuştum ama yanlış baktım heralde birde hocam bu çıkan loaderlere güvenmiyorum açıkcası crack yapmadan atıyorum 2-3 sene kullanabilirmiyim :)
quote:
Orijinalden alıntı: zoey21 hocam yani ömür boyu kullanabilir öylemi bi yerde görmüştüm 90 günlük sınırı felan var diye okumuştum ama yanlış baktım heralde birde hocam bu çıkan loaderlere güvenmiyorum açıkcası crack yapmadan atıyorum 2-3 sene kullanabilirmiyim :)
Forumda crack hakkında yorum veya yardım isteği yasaktır, ban yeme nedeni olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
quote:
Orijinalden alıntı: zoey21 hocam yani ömür boyu kullanabilir öylemi bi yerde görmüştüm 90 günlük sınırı felan var diye okumuştum ama yanlış baktım heralde birde hocam bu çıkan loaderlere güvenmiyorum açıkcası crack yapmadan atıyorum 2-3 sene kullanabilirmiyim :)
Forumda crack hakkında yorum veya yardım isteği yasaktır, ban yeme nedeni olabilir..