Şimdi Ara

Windows 8 OEM Satın Almak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yazın topladığım bilgisayarım için Windows 8 satın almak istiyorum, bir yükseltme falan yapılmayacak, direk Win 8 kurup onu kullanacağım ama bu oem mevzusuna kafam pek basmadı, internette oem alabilmek için 5 temel PC bileşeni ile beraber alınması gerekir falan diyor

Benim almak istediğim Windows 8 bu.

http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/microsoft/microsoft-windows-8-single-language-64-bit-turkce-dvd-oem-isletim-sistemi-4hr-00070.html

Alırsam bir sıkıntı olur mu ?

• Bende seneler önce oem Vista almıştım o zaman da yeni bi bilgisayarla almak zorunludur diyordu fakat bi sıkıntı olmamıştı sadece oem Vista ürününü alabilmiştim sende de bi skıntı olacağını sanmıyorum yine de ürünü alacağın yerin müşteri hizmetlerini arasan iyi olur.

Peki bu OEM işletim sistemi aldığımda bana nasıl gönderilecek, bir dvd ile gelecek öyle değil mi ? Ve aynı bilgisayara format atılıp defalarca yüklenebiliyor mu oem windowslar ?
    bir sıkıntı olmaz. oem normalde pc üreticilerine verilen ve cihazlarla birlikte satılan sürümdür. sonuçta eğer o sitede şahısa satışa sunulmuşsa neden sana bir sorun çıkartsınki. zaten orada türkçe dvd yazıyor. istediğin zaman tekrardan dvd den format atabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.