Arkadaşlar merhaba . Hp Pavilion dv 9000 laptopımı aldığımda yanında orjinal vistada geldi. Alalı yaklaşık 1.5 yıl oldu ve windows 7 çıktı. Ben bilgisayarımı windows 7'ye yükseltebilirmiyim bilgisayarım uyuyormu acaba? Orjinalliği gider mi ? Ayrıca garantiden çıkarmı ?
Ayrıca yükleyen arkadaşlarada memnunmusunuz diye soruyorum. teşekkürler.
Hayir garantiden cikmaz elbetteki. Siz sonucta lisansli bir kullanicisiniz ve sistem guncelliyorsunuz. Benim de yaklasik 1 yillik bir HP masaustu bilgisayarim var ve Windows 7'ye sorunsuz bir sekilde guncelledim.
İnternetten herhangi birtane indirsem olur mu yani ?
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetcan_34
İnternetten herhangi birtane indirsem olur mu yani ?
Lisanssiz urunun garatisi yoktur. Benim yukseltme yaptigim lisansli Windows 7 idi.
Bende onu soruyorum size. Şimdiki vistam lisanslı. Bende internetten windows 7 indirsem kursam lisansım olur mu ?
Arkadaşlar Aynı Konuyla İlgili Bende Bir Başlık Açacaktım Ama Bu Konu Altından Sorsam Daha Uygun Olur Galiba. Bende Orijinal Vista Business Var. Desktop PC Kullanıyorum. Laptop Değil. Vista'yı W7'ye Nasıl Yükseltebilirim ve Maliyeti Varsa Nedir? W7'yi Biraz Kullanma Şansım Oldu ve Vista'ya Göre Oldukça Hızlı Geldi Bana.
İlla lisanslı işletim sistemi mi kurmamız gerekiyor? Öyle şey mi olur, kullandığımız ilaçlı programlar da o zaman lisanstan çıkar? Aynı kefeye girebilecek nitelikteler.. Bu konuyu serviste yaşamış biri var mı? oturduğumuz yerden yazılan yorumların yersiz olduğunu düşünüyorum, belki benim yazdığım da yersiz olabilir.
hepsiburada.com üzerinde de windows 7 satışları yapılıyor... basitçe 2 tip lisanslı edinebilirsiniz; 1. sıfır satın alma, 2. yükseltme. yükseltme için lisanslı bir windows kullanıyor olma şartı var.
bir de ilk cümlemde yazdığım seçenekler var
26 haziran 2009dan sonra alınan bilgisayarlarda (markalı ya da toplama farketmez) windows 7'ye geçme şansınız olabilir. markalı bilgisayarlarda geçiş işlemini marka üreticisi kendi web sayfası üzerinden yapar ve sizden para talep edebilir. Toplama bilgisayarla geçiş hakkı olan vista home prem almışsanız microsoftunwww.windows7upgradeoption.com sitesinden ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: bisquit
26 haziran 2009dan sonra alınan bilgisayarlarda (markalı ya da toplama farketmez) windows 7'ye geçme şansınız olabilir. markalı bilgisayarlarda geçiş işlemini marka üreticisi kendi web sayfası üzerinden yapar ve sizden para talep edebilir. Toplama bilgisayarla geçiş hakkı olan vista home prem almışsanız microsoftunwww.windows7upgradeoption.com sitesinden ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilirsiniz.
Benim 26 hazirandan sonra almış olduğum hp markalı bi dizüstüm var , işletim sistemi vista home premium ,ben bunu windows 7 e yükseltmek için ne gibi işlemler yapmam lazım acaba ?
istersen hp'yi de ara sayfadan sonuc cıkartamazsan.
yükseltilebilinen modeller arasında benim laptop,umda var. ben aslında bu iş için ücret ödermiyim diye merak ediyorum. bazı yerlerde okuduğuma göre 26 hazirandan sonra alınan cihazlar win7 e ücretsiz yükseltilebildiği yazıyodu ama ne yapmam yada nerden yükseltmem konusunda bi fikrim yok. microsoftun sitesinede baktım ,bu konuyla alakalı herhangi biryazıya ordada rastlıyamadım.
benimde bir sualim olacak sabahtan beri arastiriyorum adam gibi cevap bulamadim, ben dun acer den vista premium yuklu laptop aldim windows 7 yi siparis verdim , ama vistanin uzerine yuklemek istemiyorum,yukseltme dvd si ile temiz kurulum yapilabilirse lisans durumu nasil olur acep? ayni pc ye istedigimiz kadar temiz kurulum yapabilirmiyiz? kisacasi lisansimiz gumburtuye gitmesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme