Bildirim
Windows 8'mi 8.1 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MissMacHoOo
Arkadaşlar ben yeni laptop aldım yaklaşık 20 25 gün oluyor ilk başlarda windows 8 zor geliyordu fakat şimdi iyice alıştım hatta windows 7 den bile iyi geldi yani.şimdi sormak istedigim windows 8.1 e geçmelimiyim yani ne artısı var yada ne eksisi var windows 8.1'in yardımcı olacak varmı acaba.
Değişiklikleri söyleyim ona göre karar vererek geçebilirsin.
Dalga geçer gibi 40 yıllık Bilgisayar olmuş Bu bilgisayar. Başlat menüsü gelmiş tabi metro uygulamalarını açınca yok oluyor. Fareyi getirince tekrar geliyor diğerine göre küçülmüş.
Başlat düğmesine sağ tıklayınca bazı ayarlar gelmiş ve bilgisayarı kapat var. Görsellik olarak yeni tema ve resimler gelmiş. Mağazadan yüklediğinde Windows.old dosyayı bırakarak kuruyor.
Kısacası söylediklerim çok gereksiz şeyler. Anlatmak istediğim hata adına onarım yapılmamış, sorunlar giderilmemiş. Win 8 kullanmaya devam edebilirsin. Bunları yüklü olan kişilerin bilgisayarında inceledim ve kurma gereği duymadım...
-
sp1 diyememişler adını 8.1 koymuşlar. zaten sp1 de diyemezlerdi çünkü çalışan sistemi bozmak üzere tasarlanmış 8.1 sanırım iyi özetledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Arkadaşlar ben yeni laptop aldım yaklaşık 20 25 gün oluyor ilk başlarda windows 8 zor geliyordu fakat şimdi iyice alıştım hatta windows 7 den bile iyi geldi yani.şimdi sormak istedigim windows 8.1 e geçmelimiyim yani ne artısı var yada ne eksisi var windows 8.1'in yardımcı olacak varmı acaba.
Değişiklikleri söyleyim ona göre karar vererek geçebilirsin.
Dalga geçer gibi 40 yıllık Bilgisayar olmuş Bu bilgisayar. Başlat menüsü gelmiş tabi metro uygulamalarını açınca yok oluyor. Fareyi getirince tekrar geliyor diğerine göre küçülmüş.
Başlat düğmesine sağ tıklayınca bazı ayarlar gelmiş ve bilgisayarı kapat var. Görsellik olarak yeni tema ve resimler gelmiş. Mağazadan yüklediğinde Windows.old dosyayı bırakarak kuruyor.
Kısacası söylediklerim çok gereksiz şeyler. Anlatmak istediğim hata adına onarım yapılmamış, sorunlar giderilmemiş. Win 8 kullanmaya devam edebilirsin. Bunları yüklü olan kişilerin bilgisayarında inceledim ve kurma gereği duymadım...
bende windows 8 'e alıştıgım için açıkcası geçmek istemedim birde internettede okuduklarım beni korkuttu açıkcas.driverlerin çalışmaması pc nin kasması gibi şeyler oldugunu okudum dedigin gibi hiç geçmem eger adam akıllı birşey yaparlarsa ileride ozaman geçerim.yardımın için teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The souls migration
sp1 diyememişler adını 8.1 koymuşlar. zaten sp1 de diyemezlerdi çünkü çalışan sistemi bozmak üzere tasarlanmış 8.1 sanırım iyi özetledim.
aynen baya açıklayıcı oldu -
kesinlikle geçme.
canavar gibi laptobumda düzensizlikler başladı.
hiç ısınmayan cihaz ısınmaya, arada bir yaprak hışırtısı gibi çalışan fan da vantilatıor gibi sürekli çalışmaya başladı.
yedeklememi yapıp, tekrar 8e döneeceğim en kısa sürede.
bundan sonra da alacaım tek taşınabilir bilgisayar macbook olacak... -
ben windows 8.1 in 8den daha stabil ve hızlı olduğunu gözlemledim ama çoğu kişi 8 daha iyi diyor.
benim bilgisayardamı bir gariplik var -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahsnr
kesinlikle geçme.
canavar gibi laptobumda düzensizlikler başladı.
hiç ısınmayan cihaz ısınmaya, arada bir yaprak hışırtısı gibi çalışan fan da vantilatıor gibi sürekli çalışmaya başladı.
yedeklememi yapıp, tekrar 8e döneeceğim en kısa sürede.
bundan sonra da alacaım tek taşınabilir bilgisayar macbook olacak...
işte bende ondan korkuyorum şuan pc canavar gibi çalışıyor hemde windows8e alıstım 8e gecmeden önce şüphe duyuyordum 7ye alıstım diye ama 7den daha iyi geliyor şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı
ben windows 8.1 in 8den daha stabil ve hızlı olduğunu gözlemledim ama çoğu kişi 8 daha iyi diyor.
benim bilgisayardamı bir gariplik var
valla benım sorduklarımın %90'ı geçme diyor win8 daha iyi diyor ama bilmiyorum herhalde geçmem. -
Benim 8 ve 8.1'de sevmetiğim tek bir özellik var.UAC tamamen devre dışı bırakıp yerel hesap ile giriş yapıldığında marketin ve metro uygulamalarının tamamen kullanılamaması gerçekten benim için büyük bir halay kırıklığı yaptı.Gerçi çokta ahımlı şahımlı şeylerde yok fakat yinede işe yarar uygulamalar eğlenceli ufak tefek oyunlar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 19 Ocak 2014; 0:04:28 > -
Windows 8 den 8.1 e yukseltme yaparsaniz stabilitede sorun yasabilirsiniz. Ancak direk olarak win 8 e format atip 8.1 temiz kurulum yaparsaniz hicbir problem yasamazsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence 8.1 daha iyi hem hızlı hemde çift ekranla çalışabiliyorsun ben 8 de çift ekranı göremedim -
8.1 çıktığında sürücü sorunları vardı ancak şu an var mı bek bilgim yok. Büyük ihtimal birçoğu düzelmiştir verilen desteklerle. Şüpheniz varsa araştırmadan 8.1'e geçmeyin derim. Ben sadece Bluetooth'ta sorun yaşadım onda da sürücüyü sildim, düzeldi. 8.1 ile birlikte minör çekirdek sürümü yenilenerek 6.2'den 6.3'e çıkarıldı. Performans konusunda fark gözlemleyemedim pek fakat kullanımda bazı artıları var. 8.1 daha güncel olduğundan geçilmeli diye düşünüyorum. Yakında gelecek güncellemelerde de Modern UI uygulamaları masaüstünde çalışabilecek.
Konu eskiymiş ancak sonra gelenlere bir bilgi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Nisan 2014; 23:28:20 > -
Yarın Update 1 çıkıyor. O yüzden bu güncellemeyi bekleyip 8'den 8.1 update 1'e geçmen daha iyi olur. Birazcık sabır yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
Yarın Update 1 çıkıyor. O yüzden bu güncellemeyi bekleyip 8'den 8.1 update 1'e geçmen daha iyi olur. Birazcık sabır yani.
bende öyle düşünüyorum peki direk 8.1 updateye geçer dimi ? update için driver fln yükleme gerek varmı ? 8.1'in driverleri olurmukyi ? -
insanların anlamaları gereken sey su update1 w8.2 degil, w8.1 sp1'dir, yeni driver gerektirmez, tabiki suc microsofta cokmalzemeli corbayı karıstırıp , asure gibi sunuyor, daha ne olsun.... -
quote:
Orijinalden alıntı: NONAM2
insanların anlamaları gereken sey su update1 w8.2 degil, w8.1 sp1'dir, yeni driver gerektirmez, tabiki suc microsofta cokmalzemeli corbayı karıstırıp , asure gibi sunuyor, daha ne olsun....
bencede ya 8.1i çıkarmaları çok gereksizdi aynı güncellemeyi 8 içinde verebilirlerdi.insanların kafası karışıyor 8mi 8.1 mi diye valla. -
Eski driver'larla çalışıyor. Ama driverları güncellemek her zaman iyidir çünkü birkaç driver'a yeni güncelleme geliyor.quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
Yarın Update 1 çıkıyor. O yüzden bu güncellemeyi bekleyip 8'den 8.1 update 1'e geçmen daha iyi olur. Birazcık sabır yani.
bende öyle düşünüyorum peki direk 8.1 updateye geçer dimi ? update için driver fln yükleme gerek varmı ? 8.1'in driverleri olurmukyi ?
Windows 8'den windows 8.1'e ve windows 8.1'den windows 8.1 update 1'e geçişin olacağı kesin ama win 8'den win 8.1 update 1'e direk geçiş olup olmayacağını yarın öğreneceğiz.
-
Beyler Windows 8 Yaklaşık 6,6 Saniyede Açılıyor Windows 8,1 İse 7,8 Saniyede Açılıyor
Windows 8,1 Birçok Facebook Twitter Msn Gmail Açısından Cok İyi Hareket Edebilyor Bildirimler Birde 8,1 De Özel Başlat Menüsü War Ayrıca Mağazadaki Birçok Uygulamalar Windows 8,1 İstiyor Tercihinizi Siz Yapın Kolay Gelsin -
8.1 denmesinin sebebi, görmediğimiz çekirdek yenilemelerini de içermesi. Eskiden SP'lerde yapı numarası 1 artardı şimdi 400 artıyor en basitinden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 22 Mayıs 2014; 20:55:23 >
Benzer içerikler
- your device ran into a problem and needs to restart hatası
- bedava mp3 indir
- windows 8.1 türkçe dil paketi indir
- pc şifre değiştirme
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
- windows defender kapatma
- windows 11 şifre kaldırma
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X