Şimdi Ara

Windows 8 lol yüklenmıyor anlayan yardım etsin lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem siteden hemde dergiden cıkan cd den yükledim oyunu tıkladıgım zaman clınette kalıyor patch sayfası acılmıyor dl filex indirmeyi denedim ondan sonra patch acıldı 5-6 saat boyunca yuklenmedı 500 saat felan kaldı diyordu kapattım sildim tekrar indirdim bu seferde dl filex olmasına ragmen clientte kaldı patchı acmadı gene ne yapabılırım lütfen anlayan varsa allah rızası icin yardımcı olsun ya :) cıldırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 28 Temmuz 2014; 2:04:07 >

• Bendede aynıydı.İnternetten eski süürm torrentini buldum indirdim o şekilde çalıştırdım.
  • cd bozuktur
  • Kasayi yan yatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetten indir, kota sorunun varsa arkadaşından al, internet kafelerden birinden kopyala. yönetici ile çalıştırdığına emin ol. ve en azından internetten lol kurulumunu indir ve ara programları yükle sonra patch atmaya başladığında kapat ve cd den yüklemeyi dene tekrar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fumetsu

Bendede aynıydı.İnternetten eski süürm torrentini buldum indirdim o şekilde çalıştırdım.

eski sürüm torrent derken ? acık anlatabilirmisin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: varior42

quote:

Orijinalden alıntı: Fumetsu

Bendede aynıydı.İnternetten eski süürm torrentini buldum indirdim o şekilde çalıştırdım.

eski sürüm torrent derken ? acık anlatabilirmisin biraz

Yani lol torrent indir yazdım.Çıkan torrent 1 sene öncesine ait bi torrentti onu indirdim 1gb kadar bişeydi sanırım ondan sonra bide baya bi kendi patch attı ondan sonra girebildim.Ben kurulum sırasında sorun yaşamıştım ondan bu şekilde yapmıştım.Eğer senin sorunun kurulmuş oyuna girememekse bu bi işine yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.