Şimdi Ara

windows 8 konuk hesabı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2 gün önce windows 8 olan bi laptop aldım ve evde bi guest heabı yani konuk hesabı actım tabikide bu hesap sınırlı idi ve bu hesabı yönetici yaptım ve diğer hesap standart oldu . şimdi yeni yöteci olan guest hesabını standarta ceviremiyorum hem yönetici hemde sınırlı ne yapmalıyım hesap silemiyorum kapatamıyorum kaldım böyle internet ayarları bile yapamıyorum windows 8 de acemiyim kullanmayı bilmedim için işte acil yardım edin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarmatyan

merhaba arkadaşlar 2 gün önce windows 8 olan bi laptop aldım ve evde bi guest heabı yani konuk hesabı actım tabikide bu hesap sınırlı idi ve bu hesabı yönetici yaptım ve diğer hesap standart oldu . şimdi yeni yöteci olan guest hesabını standarta ceviremiyorum hem yönetici hemde sınırlı ne yapmalıyım hesap silemiyorum kapatamıyorum kaldım böyle internet ayarları bile yapamıyorum windows 8 de acemiyim kullanmayı bilmedim için işte acil yardım edin arkadaşlar

Bilgisayara'a sağ tıkla. Yönet sekmesine tıkla, bilgisayar yönetimi ekranı açıacak sol taraftaki sistem araçlarında Yerel kullanıcılar ve Gruplar var. ORadan kullanıcılara tıkla. Özelliğini değiştirmek istediğin kullanıcıya sağ tıkla özelliklere gel üyelik sekmesinden istediğin gruba dahil edip çıakrtabilirsin. İstersen 10 gruba birden dahil edebilirsin gibi.
  • Önce normal hesabı yönetici yap, sonra gayesi komple sil. Deneti masasındaki ayarlardan olmadıysa bilgisayara sağ tıkla yönet e tıkla ve oradaki kullanıcı hesapları kısmından istediğin ayarı yap.
    Yine olmazsa ayarlar kısmında fabrika ayarlarına getir seçeneği var, onunla düzeltmeyi dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSerhatY

quote:

Orijinalden alıntı: sarmatyan

merhaba arkadaşlar 2 gün önce windows 8 olan bi laptop aldım ve evde bi guest heabı yani konuk hesabı actım tabikide bu hesap sınırlı idi ve bu hesabı yönetici yaptım ve diğer hesap standart oldu . şimdi yeni yöteci olan guest hesabını standarta ceviremiyorum hem yönetici hemde sınırlı ne yapmalıyım hesap silemiyorum kapatamıyorum kaldım böyle internet ayarları bile yapamıyorum windows 8 de acemiyim kullanmayı bilmedim için işte acil yardım edin arkadaşlar

Bilgisayara'a sağ tıkla. Yönet sekmesine tıkla, bilgisayar yönetimi ekranı açıacak sol taraftaki sistem araçlarında Yerel kullanıcılar ve Gruplar var. ORadan kullanıcılara tıkla. Özelliğini değiştirmek istediğin kullanıcıya sağ tıkla özelliklere gel üyelik sekmesinden istediğin gruba dahil edip çıakrtabilirsin. İstersen 10 gruba birden dahil edebilirsin gibi.

kardeşim bilgisayar yönetim sayfasına girdim sol tarfata sistem araçlarına tıklıyorum fakat yerel kullanıcılar ve grupar yok sanırın guest hesabı olduğu için göstermiyor olabilir. ve emre1393 diğer hesapları yönetici yapamıyorum tıklıyorum tamam diyoum sonra yine standarta dönüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.