Şimdi Ara

windows 8 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Windows 8 kurdum sağ tıklayınca ekran kartı yani amd çıkmadı driver yükliyim dedim yükledim yine sağ tıkladım çıkmadı ati technoliges klasörü bon boş

• bilen yokmu
    ???
  • sorunuza ayrıntı eklerseniz daha kolay yardım bulursunuz.

1. Sorduğunuz soru eğer şu ise..

Windowsu yeni kurdum ati driverını kuramadım klasör bile oluşturmadı ve masaüstünde sağ tıkladığımda atinin hiç bir şeyi çıkmıyor..

Cevap: ati sitesinden catalist son sürümü indirin driverı otomatik kuracaktır eğer eski bir ekran kartına sahipseniz ekran kartının sürücü desteği bitmiş olabilir. Bu duurmda catalistin hangi sürümünde varmış bu ekran kartı bunu bulup o sürümü indirip kurmalısınız.

2. Sorulan şu ise

Daha önce windows 7 olan pc me windows 8 kurdum ama ekran kartımın driverı kurulmadı.

Cevap: Eski bir ekran kartına sahipseniz ve win8 uyumlu değil sürücü desteği bittiyse windows7 için olan sürücüyü kullanın muhtemelen sorun çözülecektir. bit olayına dikkat edin 32 bit ise 32 bit driverı bulmalı 64bit ise 64 bit driver bulmalısınız. Eğer desteği bitmiş ve uyumsuz bir ekran kartı kullanıyorsanız windows 7 geri dönmek daha iyi sonuçlar verecektir.

Mümkünse sorunuzu ayrıntılandırın yapılanı değil yapamadığınızı sorarsanız daha net cevaplar alırsınız..

Kolay Gelsin..

• 1 cevap denedim olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.