Bildirim
windows 8 crack atıyor ama dosyayı kopyalamıyor!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
başka bi yere kopyalamadığınızdan eminsiniz değil mi bende win8 kullanıyorum cracklemede herhangi bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar yada kopyala derken kopyalıyacagınız dosyanın üstüne tıklamıyorsunuzdur hani önünüze kopyalama seçeneği geliyorya orjinali üstte kopyası altta kopyalansın mı diye soruyor o alttaki dosyayı seçiyorsunuz dimi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: space_life
başka bi yere kopyalamadığınızdan eminsiniz değil mi bende win8 kullanıyorum cracklemede herhangi bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar yada kopyala derken kopyalıyacagınız dosyanın üstüne tıklamıyorsunuzdur hani önünüze kopyalama seçeneği geliyorya orjinali üstte kopyası altta kopyalansın mı diye soruyor o alttaki dosyayı seçiyorsunuz dimi :)
yapıştır dediğim zaman
bu klasöre kopyalamak için yönetici izni sağlamalısınız diyor.
sonra altta devam seçeneği var atla seçeneği var devam diyorum yüzde yüz oluyor kopyalanıyor diyor ama kopyalamıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: magrofon
quote:
başka bi yere kopyalamadığınızdan eminsiniz değil mi bende win8 kullanıyorum cracklemede herhangi bi sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar yada kopyala derken kopyalıyacagınız dosyanın üstüne tıklamıyorsunuzdur hani önünüze kopyalama seçeneği geliyorya orjinali üstte kopyası altta kopyalansın mı diye soruyor o alttaki dosyayı seçiyorsunuz dimi :)
yapıştır dediğim zaman
sonra altta devam seçeneği var atla seçeneği var devam diyorum yüzde yüz oluyor kopyalanıyor diyor ama kopyalamıyor.
galiba anladığım kadarıyla guest olarak oturum açmıssınız ve sizden dosyalarda değişiklik yapmak için admintrastor izinlerini istiyor.Kullanıcı hesaplarını kaldırın veya yönetici olarak girin
-
klasör adınıda değiştiremiyorum -
quote:
quote:
quote:
yapıştır dediğim zaman
sonra altta devam seçeneği var atla seçeneği var devam diyorum yüzde yüz oluyor kopyalanıyor diyor ama kopyalamıyor.
galiba anladığım kadarıyla guest olarak oturum açmıssınız ve sizden dosyalarda değişiklik yapmak için admintrastor izinlerini istiyor.Kullanıcı hesaplarını kaldırın veya yönetici olarak girin
kullanıcı hesabı değiştir dediğimde hiçbir tepki vermiyor yeni hesap oluştur dediğimdede hesapları kaldır dediğimdede hiçbir tepki vermiyor
-
valla benim bildigim iki tane çözüm var 1.si ( pek tavsiye etmem ama sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar ) denetim masasından kullanıcı hesaplarına gel orda kullanıcı hesap denetimi var onu kapattıgın zaman büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar ama bilgisayarın riske girebilir. 2.si dosyanın yüklü oldugu C: veya D: diskine sağ tıkla özellikler güvenlik adımlarını takıp et karşına gelen sayfada kullanıcı hesapları görünecek sizde hangi hesapla oturum açtıysanız ona gelin tam yetki verin yani diske tam yetki vermiş oluyorsunuz bu şekilde de hallolabilir -
quote:
valla benim bildigim iki tane çözüm var 1.si ( pek tavsiye etmem ama sorun büyük ihtimalle ortadan kalkar ) denetim masasından kullanıcı hesaplarına gel orda kullanıcı hesap denetimi var onu kapattıgın zaman büyük ihtimalle sorun ortadan kalkar ama bilgisayarın riske girebilir. 2.si dosyanın yüklü oldugu C: veya D: diskine sağ tıkla özellikler güvenlik adımlarını takıp et karşına gelen sayfada kullanıcı hesapları görünecek sizde hangi hesapla oturum açtıysanız ona gelin tam yetki verin yani diske tam yetki vermiş oluyorsunuz bu şekilde de hallolabilir
klasördeyken sağ tıklayıp ayarlara girmek istediğimde hep bu hatayı alıyorum
-
bunu dene --- C disk üzerine sağ tıkla.
Özellikler-Güvenlik-Gelişmiş-Sahip-Düzenle-Diğer Kullanıcı ya da Gruplar-Gelişmiş-Şimdi Bul.
Bu yolu izle ve Bu alanda bilgisayarınızn kullanıcı adı ad bölümünde olanı seç ve onayla.
Gelecek ekranda tüm sekmeleri izin ver olarak seçin.
Tümünden tamam diyerek çıkınız.
tekrar aynı yere bu kez İzinler bölümüne bu işlemi yapacaksınız.
Özellikler-Güvenlik-Gelişmiş-İzinler-Düzenle-Diğer Kullanıcı ya da Gruplar-Gelişmiş-Şimdi Bul.
Bu alanda ise 3 kullanıcı eklenecek yada var ise bu kullanıcılara tam yetki verilecek bunlar.
Administrator
System
bilgisayar adı olan kullanıcı
Bide bilgisayarı bi tarat virüs varmı yokmu bi bak -
quote:
bunu dene --- C disk üzerine sağ tıkla.
Özellikler-Güvenlik-Gelişmiş-Sahip-Düzenle-Diğer Kullanıcı ya da Gruplar-Gelişmiş-Şimdi Bul.
Bu yolu izle ve Bu alanda bilgisayarınızn kullanıcı adı ad bölümünde olanı seç ve onayla.
Gelecek ekranda tüm sekmeleri izin ver olarak seçin.
Tümünden tamam diyerek çıkınız.
tekrar aynı yere bu kez İzinler bölümüne bu işlemi yapacaksınız.
Özellikler-Güvenlik-Gelişmiş-İzinler-Düzenle-Diğer Kullanıcı ya da Gruplar-Gelişmiş-Şimdi Bul.
Bu alanda ise 3 kullanıcı eklenecek yada var ise bu kullanıcılara tam yetki verilecek bunlar.
Administrator
System
bilgisayar adı olan kullanıcı
Bide bilgisayarı bi tarat virüs varmı yokmu bi bak
yine aynı hatayı veriyor pc bayağı hızlı 1 senedir fln win8 yüklü kis2013 anti virs de yüklü 1 senedir virüs olacağını sanmıyorum mutlaka vardır bir çözümü. ben hiç yeni kullanıcı oluştur kaldır fln yapmadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 20 Kasım 2013; 7:55:50 >
-
kopyalama hatasi için teracopy dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
sorun çözüldü kardeş sağol.teracopy kopyaladı.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: connaught
sorun çözüldü kardeş sağol.teracopy kopyaladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sorun yüzünden 24 gb boşa gitti. window 8 gibi işletim sisteminin ta ebesini.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X