Şimdi Ara

Windows 8 'Bu ağa bağlanılamıyor' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
32.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • airties rt 211 model kablosuz modemim var ancak kablosuz ağa bağlanmak istediğimde bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum. Kablosuz ağa telefon, tablet gibi cihazlarla bağlanabiliyorum ama diz üstü bilgisayarlarla hiçbir şekilde bağlanamıyorum. birkaç farklı bilgisayarla denedim ama sonuç hep aynı. sorun hakkında fikri olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 8 "Bu Ağa Bağlanılamıyor" Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

Windows 8 kullanıcıları, "Bu ağa bağlanılamıyor" hata mesajıyla karşılaşabilirler. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve can sıkıcı olabilir.

Nedenleri:

• Yanlış Wi-Fi şifresi
    • Ağ sürücülerinin güncel olmaması
    • Antivirüs veya güvenlik duvarı ayarları
    • Ağ bağlantısı sorunları (yönlendirici sorunları, kablo kopmaları vb.)

Çözümleri:

• Wi-Fi şifresini kontrol et: Şifrenin doğru olduğundan emin ol.
    • Ağ sürücülerini güncelle: Cihaz yöneticisinden ağ bağdaştırıcıların sürücülerini güncelle.
    • Antivirüs veya güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et: Antivirüs veya güvenlik duvarının ağ bağlantısını engellemediğinden emin ol.
    • Ağ bağlantısını kontrol et: Yönlendiriciyi yeniden başlat, kabloları kontrol et ve ağ ayarlarını yeniden yapılandır.
    • Sistem dosyalarını tara: Komut İstemi'nde "sfc /scannow" komutunu çalıştır.
    • Ağ sıfırlama: Windows 8 ayarlarından ağ ayarlarını sıfırla.
    • Microsoft desteğine başvur: Diğer tüm çözümler başarısız olursa Microsoft desteğine başvur.

"Bu ağa bağlanılamıyor" hatasını çözmek için bu adımları izleyerek ağ bağlantını yeniden kurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iustinianus

airties rt 211 model kablosuz modemim var ancak kablosuz ağa bağlanmak istediğimde bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum. Kablosuz ağa telefon, tablet gibi cihazlarla bağlanabiliyorum ama diz üstü bilgisayarlarla hiçbir şekilde bağlanamıyorum. birkaç farklı bilgisayarla denedim ama sonuç hep aynı. sorun hakkında fikri olan var mı?

başka modeme bağlanabiliyormusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

airties rt 211 model kablosuz modemim var ancak kablosuz ağa bağlanmak istediğimde bu ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum. Kablosuz ağa telefon, tablet gibi cihazlarla bağlanabiliyorum ama diz üstü bilgisayarlarla hiçbir şekilde bağlanamıyorum. birkaç farklı bilgisayarla denedim ama sonuç hep aynı. sorun hakkında fikri olan var mı?

başka modeme bağlanabiliyormusun ?

evet baska modemlere baglanabiliyorum ama evdeki modeme baglanamıyorum. ancak nadiren de olsa sorun yasadıgım modeme uzun denemelerden sonrap baglanabiliyorum.

• Modeminde bi sıkntı yok kardeşim. diğer cihazlarla bağlanabiliyosan fakat win8 in genel sorunu wifi dir. Ağı unut ve tekrar bağlanmayı dene eğer pc laptop ise fn tuşları ile wifi modunu açmanda gerekebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pcmanyak1

Modeminde bi sıkntı yok kardeşim. diğer cihazlarla bağlanabiliyosan fakat win8 in genel sorunu wifi dir. Ağı unut ve tekrar bağlanmayı dene eğer pc laptop ise fn tuşları ile wifi modunu açmanda gerekebilir

ama win 7 yüklü bilgisayarla da denedim yine baglanamadım. ayrıca birkaç farklı laptopla da denedim hiçbiri ağa bağlanamadı. wifi modu açık bu arada. başka kablosuz ağlarda bu sorunu yaşamıyorum. başka modemlere bağlanırken de ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum ama 1-2 denemede çözülüyor sorun. ne var ki evimdeki ağa bir türlü bağlanamıyorum. ne yaptıysam da çözemedim.

• TTNet i arayarak kullanıcı adı ve şifreni öğre daha sonra modeme reset at ve tekrar modemm kurulumunu yapmayı bi dene kardeşim
  • quote:

TTNet i arayarak kullanıcı adı ve şifreni öğre daha sonra modeme reset at ve tekrar modemm kurulumunu yapmayı bi dene kardeşim

kullanıcı adımı ve sifremi biliyorum. bu yontemi de denedim ama maalesef yine cozum olmadı. galiba cozum bulamayacagım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman modem ayarlarında ip sınırlaması var ip aralığını genişletmeyi dene
  • quote:

quote:

TTNet i arayarak kullanıcı adı ve şifreni öğre daha sonra modeme reset at ve tekrar modemm kurulumunu yapmayı bi dene kardeşim

kullanıcı adımı ve sifremi biliyorum. bu yontemi de denedim ama maalesef yine cozum olmadı. galiba cozum bulamayacagım.

modem ayarlarına girin wireless settingsten Kanal veya Channel'i 11 ise Auto . Auto ise 11 yapın ayarları kaydedin modemi kapatıp açın ve laptoptan ağ bağlantılarımdan modemi silin modeme net gelince bağlanmaya çalış baştan şifreyi girerek.
  • quote:

o zaman modem ayarlarında ip sınırlaması var ip aralığını genişletmeyi dene

Maalesef bu da çözüm olmadı.
  • quote:

quote:

quote:

modem ayarlarına girin wireless settingsten Kanal veya Channel'i 11 ise Auto . Auto ise 11 yapın ayarları kaydedin modemi kapatıp açın ve laptoptan ağ bağlantılarımdan modemi silin modeme net gelince bağlanmaya çalış baştan şifreyi girerek.

Dediğiniz şekilde denedim ama yine sonuç alamadım ne yazık ki.

• quote:

o zaman varsa modemin bir üst versionunu indirip firmware update yapacaksınız gene olmuyorsa yapacak hiçbirşey yok

birde wifi driverini alttaki resimdeki gibi win7 driverini kurmayı dene

bundan sonra yapacak birşey hakkaten yok

• quote:

quote:

o zaman varsa modemin bir üst versionunu indirip firmware update yapacaksınız gene olmuyorsa yapacak hiçbirşey yok

birde wifi driverini alttaki resimdeki gibi win7 driverini kurmayı dene

bundan sonra yapacak birşey hakkaten yok

Bu işin sonu galiba yeni modem almaya gidecek. Teşekkür ederim önerileriniz için.

• Kablosuz baglantinizin modemdeki adini degistirin buyuk ihtimalle olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: _NT_

Kablosuz baglantinizin modemdeki adini degistirin buyuk ihtimalle olacaktir.

Sorunu, şifrelemeyi wpa2 den wep e alarak çözdüm ama güvenlik sebebiyle içim çok rahat değildi açıkçası. Bir de söylediğiniz gibi deneyeyim akşam.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar. En son arkadaşın dediği gibi güvenliği WEP'e çekince giriyor ama o da güvenlik sıkıntısı demek. Bazı wi-fi'lere giriyor fakat bazılarına girmiyor. Wifi adını değiştirmekte bir şey ifade etmedi. Başka önerisi olan var mı ?
  • bilgisayarınızdaki wifi alıcısının driverini mutlaka üreticinin o donanım için ürettiği win8 driverini kurun üzerinde windowsun kendi driveri varsa bu sorun oluşabiliyor.
  • merhaba aynı sorun bende de vardı daha bu sabah çözdüm araştırdım aba sonuç bulamadım inanmayacaksınız ama sonucu şifrede buldum
    şifreyi yanlış yazıyormuşum az daha laptob uma format atacaktım
  • ağa sağ tıkla unut de sonra bağlan
  • wifi driwerynyn en eski versiyonunu yükleyebilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.