Şimdi Ara

Windows 8 32 Bite Windows 8 64 Bit Nasıl Yüklenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PC'yi verdiğim bilgisayarcı 8 gblık sisteme 32 bit yüklemiş.Ben onu 64 bite çıkarmak istiyorum.Ama setup'a tıkladığım zaman uygulama açılamaz v.s. gibi birşeyler diyor.Acaba bunun çözümü nedir ? PC'ye tekrar W7 kurup sonra tekrar W8 kuracağım.Çok zamanımı alır bu.Sizden çok acil yardım bekliyorum.

• odemirbuk kullanıcısına yanıt
    Windowsu kapatıp format atmayı deneyin. Sıfırdan kurulum yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Windowsu kapatıp format atmayı deneyin. Sıfırdan kurulum yapmanız gerekiyor.

Başka bir yolu yok mu yani ?
    64 bit sisteme geçiş için yeniden kurulum yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Gerek kalmadı USB'ye atıp Boot ile hallettim.
    Sorunun giderilmiş olmasına sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemirbuk

quote:

Gerek kalmadı USB'ye atıp Boot ile hallettim.

arkadaşın başta söylediği şeyi yapmışsın, formatsız hiçbir şekilde olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşletim sistemini tekrar yüklemek format atmak oluyorsa cahilliğimi mazur görün bilmiyordum.Ben format deyince tüm sistemi sıfırlamak olarak düşündüm.
  • quote:

İşletim sistemini tekrar yüklemek format atmak oluyorsa cahilliğimi mazur görün bilmiyordum.Ben format deyince tüm sistemi sıfırlamak olarak düşündüm.

aslında win 7 ve sonrasında eski dosyalara old windows adlı bir klasörden ulaşılabiliyor yani kendin el ile biçimlendirme yapmadıysan dosyalara kavuşabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

İşletim sistemini tekrar yüklemek format atmak oluyorsa cahilliğimi mazur görün bilmiyordum.Ben format deyince tüm sistemi sıfırlamak olarak düşündüm.

aslında win 7 ve sonrasında eski dosyalara old windows adlı bir klasörden ulaşılabiliyor yani kendin el ile biçimlendirme yapmadıysan dosyalara kavuşabiliyorsun.

Ben kısa yoldan dosyalarımı D'ye depoladım.Tabi arşivimin büyük bölümünden vazgeçmek zorunda kaldım ama böylece dosyalarımın çoğunu kurtarmış oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.