Şimdi Ara

Windows 8.2, Ocak ayında kullanıma sunulabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlat butonu için desktop sürümü mü çıkıyor? 17.Ekim 8.1, 3 ay geçmeden 8.2

MS zorla SteamOS kullanın diyor. Linuxe OGL güncel oyunlar gelmeye başlasın MS ve DX saltantı sallanmaya başlar.

Başlat butonu çok işler açacak MS başına zamanında kullancı istediğinde yapacaktın o işi

• Olaya bak . Önce eşeğimizi alıp , sonra geri vereceğiz diyip sevindirir oldular. Hatta önce bacağını sonra kolunu diye parçaladılar birde.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Bu neya çocuk oyuncağı gibi zırp güncelleme ver...

Farkında mısınız bilmiyorum ama Windows XP dahil olmak üzere Microsoft devamlı güncelleştirme sunmaktadır. Yani yeni olan birşey değil. Microsoft herzaman güncelleştirir işletim sistemini. Siz Windows 8'den itibaren mi Windows'a geçtiniz anlamadım. Bence güncelleme olayı çok iyi, ne yani Windows 8'i çıkarıp sap gibi bıraksa mıydı?
  • atalarımız ne güzel söylemiş;"zenginin malı,züğürdün çenesini yorarmış"... MS bir ticari kuruluş..ulufe dağıtan deyilki...onların tek derdi "torbayı nasıl doldururuz"'dur...
  • Hala su dandik isletim sistemini kullanan var mi? Win7 ultimate gibisi yok arkadas. Lanet olsun yukledim win8 pro sonra 8.1 e guncelledim her gun kufrediyordum 2 gun zor dayandim. Sirf yeni diye iyi olacak diye bir sey yok arkadaslar kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zaten ne driverlarla ne oyunlarla uyumlu crash yemekten deli olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 harikayken 8.1 ile stabiliteden eser yok sistemde
    yillar sonra reset atar oldum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben anlamıyorum arkadaş neymiş bu başlat tuşu sevdası. Başlattaki "bilgisayarım" simgesini sırf başlat tuşundan kurtulmak için masaüstüne atan nesil değil mi bu nesil.

• eğer vaatler doğruysa 8.2 satın alabilirim
  • windows 8 mac alış sürecimi hızlandırdı, teşekkürler MS.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 20 Kasım 2013; 8:07:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Hala su dandik isletim sistemini kullanan var mi? Win7 ultimate gibisi yok arkadas. Lanet olsun yukledim win8 pro sonra 8.1 e guncelledim her gun kufrediyordum 2 gun zor dayandim. Sirf yeni diye iyi olacak diye bir sey yok arkadaslar kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zaten ne driverlarla ne oyunlarla uyumlu crash yemekten deli olursunuz.

Önce eksi vereyimde yazdığınız yazının karşılığını alasınız. Öncelikle aylarca win 7 ultimate 64 bit kullandım her oyunda crash almaktan bıktım.
    Win8 den beri hiç bir oyunda hata almadım bf4 hariç. biliyorsunuz oyun hala hatalar ile dolu. win 8 win 7 den katlarca daha hızlı. ha takmışsınız metroyu ben hiç kullanmadım gerekte yok. win8.1 bu arada win8 den açılış süresi olarak yavaş. ama asla bir win7 değil.

• Bi sivride çıkıp android demiş. Allah o günleri göstermesin. Yatın kalkın microsofta dua edin. Hataları var tabi ama yine iyi bence.
  • Haber katiyen yalan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Windows 7 Ultimate x64 varken, heyecan aramaya gerek yok.

Sırf sana şuku vermek için üye oldum panpa.
  • eski bir özelliği(başlat)kaldır, sonra bir kaç sürüm sonra yenilik diye sun!..

Microsoft'un ar-ge si ya çok uyanık, yada yapacak başka işleri kalmamış...

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxx1

eski bir özelliği(başlat)kaldır, sonra bir kaç sürüm sonra yenilik diye sun!..

Microsoft'un ar-ge si ya çok uyanık, yada yapacak başka işleri kalmamış...

Windows 8(1) in NT çekirdeği daha stabil . Bu sayede sistem daha verimli kullanılıyor

• Program uyumsuzluk lari düzelsin yeter iki hafta sonra kafayı yiyor sistem

• 98'e devam.
  • Helal olsun adamlara win 8 i vista gibi olmaktan kurtarıyor işte
  • doors adıyla bir işletim sistemi çıkmadan xp pro x64 işletim sisteminden vazgeçmem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.