Şimdi Ara

Windows 8.1 yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows8.1 isosunu deamon tools ile açıyorum böyle bir hata veriyor çözümü nedir?

• format nasıl atılır ilk önce onu öğren derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillZone44

format nasıl atılır ilk önce onu öğren derim
    Format Nedir, Nasıl Atılır, Neden Gerek Vardır Bunları iyice bi araştırıp bilgi sahibi olmanda fayda var
    .@BerkayAltok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 17 Ekim 2014; 21:55:07 >
  • kmlhyt kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu şekilde direk iso ile win7 format attım Win8 cdsi sorun çıkarınca isosu ile yapmaya çalıştım
  • en iyisi win7 usb tool indir image dosyasını içine formatla videoalr var ondan sonra pc tak restart la bios aç ilk usb ikinci hdd 3 cd vs seç foratla daemon ile açamazsın yada cd ile yapacagım diyorsan video izle img burner ile formatlarsın cd yi formar cd sine
  • quote:

Orijinalden alıntı: nounless

en iyisi win7 usb tool indir image dosyasını içine formatla videoalr var ondan sonra pc tak restart la bios aç ilk usb ikinci hdd 3 cd vs seç foratla daemon ile açamazsın yada cd ile yapacagım diyorsan video izle img burner ile formatlarsın cd yi formar cd sine

Onu indirdim kurarken hiç ilerlemedi bende kapatmak zorunda kaldım daha önce defalarca kullandığım W7 cdsi ile bir format atayım dedim sonra anladım ki Dvd-romda sorun var boot etmedi onla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAltok

quote:

en iyisi win7 usb tool indir image dosyasını içine formatla videoalr var ondan sonra pc tak restart la bios aç ilk usb ikinci hdd 3 cd vs seç foratla daemon ile açamazsın yada cd ile yapacagım diyorsan video izle img burner ile formatlarsın cd yi formar cd sine

Onu indirdim kurarken hiç ilerlemedi bende kapatmak zorunda kaldım daha önce defalarca kullandığım W7 cdsi ile bir format atayım dedim sonra anladım ki Dvd-romda sorun var boot etmedi onla

cd rom bozuk ise format atacagın sistemin imaj dosyasını indir win7usb tool ile usb yi formatla sonra restartla normal format at
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    12 ay önce açıldı
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAltok

quote:

cd rom bozuk ise format atacagın sistemin imaj dosyasını indir win7usb tool ile usb yi formatla sonra restartla normal format at

Çok teşekkür ederim format atabildim fakat isonun içinde sadece İngilizce varmış Türkçeye çevirmeye çalıştığımda yüklemiyor resimde ki hatayı veriyor.(Windows8.1 64bit Pro)

• araştır internetten türkçe dil paketi bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.