Şimdi Ara

Windows 8.1 Update MSI Sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar benim notebook windows 8 ile gelmişdi. dün akşam bi bildirim geldi windows 8.1 indirildi diye sonra kurdum. dünden beri mouspadin altındaki prize takılı oldugunu gösteren led lambası yanmıyor daha bunu nasıl çözeriz ?

8.1 yükleme sırasında farklı intel hd driverlar da yüklenmiş ve suanda yazılar cok berbat ve bulanık cıkıyor bunu nasıl çözeriz ?

EDIT: Bu Prize takılı gösteren Led (mouspad alt tarafı) arada bi gelip gidiyor. ve eski intel driverları yükledim sorunlar giti :) led sorunu devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jessie2012 -- 12 Kasım 2013; 22:37:31 >

• Merhaba çok acil bir sorum olacak bende bu 8.1 e geçtim dün fakat benden bir ürün anahtarı istiyor aktivasyon için bu aletin neresindedir bu ürün anahtarı yardımcı olun lütfen sinir oldum çok deneme sürümü kullandırtıyor şuan
  • caglayansafak C kullanıcısına yanıt
    benden key fln istemedi üçretsiz olarak yükleniyor diye yazıyordu o yüzden bu konuda yardımcı olamicam. belki sizinki deneme sürümüdür ?
  • tamam olayı çözdüm galiba windows 8.1 de sadeçe pil boşken ve doldu zaman led yanıyor. dolu oldu zaman ve prize takılıysa yanmıyor.... yanlışsam düzeltin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.