Şimdi Ara

Windows 8.1 Pro Preview süresi doldu. Ne yapacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Bugün bilgisayarı açtığımda önüme uyarı geldi. Düne kadar bir sorun yoktu. Deneme sürümünü kullanım süresi dolmuş. Etkinleştirme anahtarı satın almam gerekiyormuş. Bende windows 7'ye döneyim dedim ama BIOS'a giremiyorum nedense. Windows 8.1 ile alakalı bir sorun olduğunu düşünüyorum.

BIOS'a nasıl girebilirim? Girdikten sonra yine normal şekilde DVD'mi takıp Windows 7'yi sorunsuz kurabilir miyim?

• Etkinleştirme anahtarı ile windowsu orjinal yapabilirsiniz..
  • Format attım çoktan
  • Süre uzatmanın yolu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Süre uzatmanın yolu yokmu?

Valla ben bulamadım, direk döndüm W7'ye. Şuan Chrome'dan yazıyorum
  • ben ürün anahtarı bulamadım 8,1 pro preview kullanıyorum yardımcı olabilecek bir arkaş varsa çok sevinirim
  • dun hepimizde ayni sey oldu herkesin crack cokmus galiba, onlar caresini bulana kadar aylar gecer win 7 x64 akar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

dun hepimizde ayni sey oldu herkesin crack cokmus galiba, onlar caresini bulana kadar aylar gecer win 7 x64 akar :)

Uzun iş o ya. Windows 7 iyidir şimdilik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bende aksam eve gideyim 7 x64 kurucam sonra internetten bide crack aricam :) yapacak birsey yok yada diyorum win 8.1 i tekrar kurayim 1 aya crack cikar :D
  • Anında da kapatıyor makinayı insan bi kapatıyorum falan der fişi çekmiş gibi gidiyor alet
  • quote:

Anında da kapatıyor makinayı insan bi kapatıyorum falan der fişi çekmiş gibi gidiyor alet

Korkmaya bire bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anında da kapatıyor makinayı insan bi kapatıyorum falan der fişi çekmiş gibi gidiyor alet

Win7'de bana da oluyordu, 2 saatte bir reset atıyordu, tam online oynarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 20 Ocak 2014; 18:31:23 >
  • Skype ile zamanında aktivite yapsaydınız hiç bir şey olmazdı :D Ben ilk çıktığından beri kullanıyorum hiç bir sorun olmadı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.