Şimdi Ara

Windows 8.1 Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce victor gaming machine kullanıcı kulübünde bu konuyu sizlere danışmıştım.Ama ne yazık ki bir türlü beceremedim.Herşeyi denedim.Benim gözümden kaçan birşey varsa lütfen bana lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
    Bilgisayar p703.
    Yaptıklarım:
    Rufus üzerinden uefi seçeneği gpt şeklinde fat 32 formatında usbyi bootable şeklinde formatladım.
    Biostan uefi seçeneğini enable olarak değitirdim.
    Bios hddyi görüyor.
    Intel rapid start enable ve disable olarak denedim olmadı.
    Secure boot sport enable ve disable olarak denedim olmadı.
    windows yükleme sayfası açıldıktan sonra shift+f10 la diske partition eklemeye çalıştım hata verdi.
    Convert gpt dedim hata verdi.
    Bunları neden yaptın demiş olabilirsiniz.İlk başta uefi olmadan isopower olarak bootable usbyi yarattım format ntsfydi.Verdiği hata bu diske windows kurulamaz oldu.Yeni seçeneğine tıkladığım zaman partition oluşturulmadı hatası verdi.Bu yüzden tekrar uefi kurmaya karar verdim ve dediklerimi denedim.
    neyse dönelim uefi kurmaya çalışırken neler yaptığıma.
    Bunda öyle bir sıkıntı yok gibi görünüyordu.Kuramazsınız falan gibi bir yazı yoktu.
    İleri dedim yaklaşık 20 dk bekledim.Hiçbirşey olmadı.Herşeyi denedim anlayacağınız.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu Windows 8.1 Kurulumu

• Iso dosyasini windows 7 usb download tool ile usbye entegre eder misiniz
    Boyle deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Siz uefi seçeneği olmadan kurdunuz demi ?
    Az önce windows 7 toolla denedim uefi için.Yine donuyor orda.
  • Linux'un partition olayının gözünü seveyim..
  • Var mı bir fikriniz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ricochetbrzki R kullanıcısına yanıt
    Evet bende de p703 var
    Sizdeki 970mli olan degil mi?
    Bir de verdigim linki uyguladiniz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam USB den kuruyorsan DVD den kurmayı dene bence.1TL bi DVD fazla birşey değil hem ilerde laım olduğunda tekrar tekrar kullanırsınız.
  • Pazartesi veya salı günü Victorumu teslim aldığımda ben de Windows 8.1'i, UEFI olarak USB'den kuracağım. Rufus ile hazırlamayı düşünüyordum. Sizin sorununuzu görünce korktum açıkçası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Evet benim ekran kartı 980m.Dediğinizi de uyguladım.Uefide yine donuyor.Uefisiz de şu hatayı veriyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_46776778/tm.htm
    Hata-Windows bu diske yüklenemez.Bu bilgisayarın donanımı önyükleme yapmayı desteklemeyebilir.Disk denetleyicisinin bilgisayarın BIOS'unda etkinleştirildiğinden emin olun-.
    ide ve legacy mode diye birşey yok.Uefi enable ya da disable yapabiliyorum.Size zahmet bios ayarlarından ne var bir de bios sürümünüze bakıp yazabilirmisiniz.Anladığım kadarıyla sorunun birçok sebebi olabilirmiş.

Windows 8.1 Kurulumu

• Birşeyin değişeceğini sanmıyorum.Hdd ile ilgili bir ayar yapmak gerekiyor sanırım.Yarın bir dvd alıp tekrar deneyeceğim.
    Teşekkürler.
  • hocam sorun hdd den kaynaklanıyor. gpt şeklinde bicimlendirilmesi lazım. siz zaten yükleme ekranına kadar gelmişsiniz. bundan sonrası hdd nin kabulüne bağlıdır. hdd kendini gpt şeklinde biçimlendiremiyor.

googlede hdd gpt diye arat önce...

• Rufus ile diski oluştururken 2. seçenek olan MBR yazan ile yapın. Diski GPT'ye çevirmekle uğraşmayacağınız gibi ileride de daha az sorun yaşarsınız.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Hdd'de sıkıntı vardı.O yüzden geri yolladım bilgisayarı.Sanırım hdd'yi değiştirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricochetbrzki

Hdd'de sıkıntı vardı.O yüzden geri yolladım bilgisayarı.Sanırım hdd'yi değiştirecekler.

en iyisini yapmışsın gelince son durumu paylaşırsın

• Bilgisayar tekrar elime geçti sorunsuz yükledim windows u. İlgilendikleri için Victor'a teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.