Şimdi Ara

Windows 8.1 İçin Hangi Tarayıcı Kullanmalıyız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Linklere tıklayınca "click" sesi vermeyen browser kullanmam...
  • Görev çubuğu sağ tık özellikler görev çubuğu düğmeleri hiç bir zaman birleştirme de tek çubuk olduğunu göreceksin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 25 Ekim 2013; 22:42:35 >
  • Firefox Geç açılma ve sayfaları geç yükleme sorunu var Windows 8.1 tavsiye etmiyorum. İndirdim kullandım ve sonuç hüsran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 25 Ekim 2013; 22:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Opera kullanıyorum

chromium alt yapısını kullanıyor eski operadan eser yok
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

Firefox Geç açılma ve sayfaları geç yükleme sorunu var Windows 8.1 tavsiye etmiyorum. İndirdim kullandım ve sonuç hüsran.

Yoo bende neden öyle değil? üstelik 1GB Ram 1.6 Ghz İntel Atom N455 işlemci ile?

quote:

Orjinalinden alıntı: LifeinBlue

Görev çubuğu sağ tık özellikler görev çubuğu düğmeleri hiç bir zaman birleştirme de tek çubuk olduğunu göreceksin ;)

kardeşim teşekkürler ama bu benim ne işime yarayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 25 Ekim 2013; 22:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbli_41

quote:

Firefox Geç açılma ve sayfaları geç yükleme sorunu var Windows 8.1 tavsiye etmiyorum. İndirdim kullandım ve sonuç hüsran.

Yoo bende neden öyle değil? üstelik 1GB Ram 1.6 Ghz İntel Atom N455 işlemci ile?

quote:

Orjinalinden alıntı: LifeinBlue

Görev çubuğu sağ tık özellikler görev çubuğu düğmeleri hiç bir zaman birleştirme de tek çubuk olduğunu göreceksin ;)

kardeşim teşekkürler ama bu benim ne işime yarayacak?

Sen ne işletim sistemi kullanıyorsun 8.1 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 25 Ekim 2013; 22:51:18 >

• LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    32 Bit Pro
  • ilk açılışı biraz yavaş olsada sekmeler arası geçiş, flash player uyumluluğu ve sayfa yükleme hızı olarak Avant Browser en iyisi.
  • CunK kullanıcısına yanıt
    Avant kullanmışlığım da vardır fakat görünümünü beğenmedim.
  • Favorim şuanlık Opera Browser + Flash player 11 ile harika oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 26 Ekim 2013; 23:26:49 >
  • 8.1 yükledim chrome dan youtubeden şarkı açıyorum oyuna giriyorum açık şekilde kesik kesik geliyor donuyor falan oyunu aşağı indirince düzeliyor opera denedim ondada az var 8 de böyle bi sorun yok du hangi tarayıcı kullanayım yada ne yapayım bunun için

edit:windows 7 yükleniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 26 Ekim 2013; 18:07:42 >
  • Oyun bilgisayarı kasıyordur o yüzden olabilir. Normal de yapmaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

8.1 yükledim chrome dan youtubeden şarkı açıyorum oyuna giriyorum açık şekilde kesik kesik geliyor donuyor falan oyunu aşağı indirince düzeliyor opera denedim ondada az var 8 de böyle bi sorun yok du hangi tarayıcı kullanayım yada ne yapayım bunun için

edit:windows 7 yükleniyor...

bende öyle brşey olmuyor hatta yeni çıktım bile sayılabilir oyundan chrome kullanıyorum bende
  • W8de boyle birseyle karsilasmamistim oynadigim oyunda lol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8.1 de keslinlikle ses sürücüsünün yüklenmesi gerekiyor sebep ondan da olabilir.
  • İmzadaki sistemimi windows 8.1(32bit) e geçirmiş bulunmaktayım.İlk olarak tarayıcı testi yaptım.

Sun spider 1.0.2 'de İE11= 119 ms - Chrome = 249 ms

İE11 de gözle görülür hız farkı var ama bir şeyler eksik sanki . **chromeda sadece atblock eklentisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 27 Ekim 2013; 14:06:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TianLeiLe

Opera kullanıyorum

chromium alt yapısını kullanıyor eski operadan eser yok

Orası öyle ama kullanınca aslında diğerlerine göre operanın farklı olduğunu anlıyacaksınız.
  • ben hala bazı sitelerde uyumsuzluk sorunu yaşıyorum . (opera)
  • Ben şu zamana kadar uyumsuzluk sornu ile karşılaşmadım.Hangi sitelerde ne gibi sorunlar oluyor.??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.