Şimdi Ara

Windows 8.1 İçin Hangi Tarayıcı Kullanmalıyız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
5.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Opera da herhangi bir uyumsuzluk sorunu bende yaşamadım Explorer 11 hızlı açılıyor az ram tüketiyor ama uyumluluk sorunu var bazı sitelerde ve reklam eklentisi yetersiz kalıyor ve video izlerken hata veriyor youtube facebook gibi sitelerde . Chrome kaynakları aşırı tüketiyor ve bilgisayarı yoruyor Firefox yavaş açılma ve geç site yükleme sorunu yapıyor. Opera şu an diğerlerine karşı bir adım önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 27 Ekim 2013; 19:56:49 >
  • Şuan size tam bir site adresi veremeyeceğim. Birkaç ayda bir gelişmeleri görmek için yüklüyorum. Hep aynı nedenden dolayı istemeyerek siliyorum. Bazı yerlerde form kutucukları falan açılmıyor. Flash sorunu oluyor.
    IE ' ı da aynı neden dolayı kullanmıyorum. Hızlı ama bir eksiklik çıkıyor illaki.

Mesela IDM en düzgün chrome'da çalışıyor.

**Birkaç aydır opera kullanmıyorum birazdan bir daha deneyeceğim.

EDİT : Az önce denedim gözle görünür derecede yavaş . Sun spider 1.0.2 =319ms > chrome 249 - IE 11 =119 <

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 27 Ekim 2013; 20:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Şuan size tam bir site adresi veremeyeceğim. Birkaç ayda bir gelişmeleri görmek için yüklüyorum. Hep aynı nedenden dolayı istemeyerek siliyorum. Bazı yerlerde form kutucukları falan açılmıyor. Flash sorunu oluyor.
    IE ' ı da aynı neden dolayı kullanmıyorum. Hızlı ama bir eksiklik çıkıyor illaki.

Mesela IDM en düzgün chrome'da çalışıyor.

**Birkaç aydır opera kullanmıyorum birazdan bir daha deneyeceğim.

Opera şu anda her ne kadar final sürümü çıksada eksikleri çok var.Ve bu eksikleride kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre yapıyorlar.Tam olarak asıl final ne zaman yayınlanır bilmiyorum.
  • Bu akşam itibariyle Windows 7 geri dönüş yapmış bulunuyorum. Windows 8 olsun Windows 8.1 olsun bu kadar adi bir sistem görmedim Bilgisayarı kapat diyorum 10 saniye de kapana bilgisayar 10 dk olmasına rağmen kapanmıyor. Kepazelik resmen. Google Chrome da dayadım Windows 7 tamamdır. Windows 8 ve 8.1 dair ne kadar Kurulum Dvd ve İso varsa sildim.
  • chromium
    chrome canary kullanabilirsin hafif programlar bunlar
  • Comodo Dragon kullanıyorum. Chromium üzerine kurulu olduğu için google chrome eklentilerini kullanabiliyor. Comodo 'nun secure DNS lerini kullandığı için zararlı sitelere erişimi bir nebze olsun engelliyor. Google Account'u sayesiyesinde Chrome ile senkronizasyon yapmakta mümkün. Bir süre Yandex kullandım ama sitelere erişimde zaman zaman sorun çıkardığı için kaldırdım.
  • Chrome tavsiye ederim 8.1de oldukça hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baranbula B kullanıcısına yanıt
    Windows 7 + Chrome devam =)

Windows 8.1 kullananlar için tavsiyem Opera + Chrome
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.