Şimdi Ara

Windows 8.1'de yerel hesaba geçme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w8.1 her açılışta parola istiyor netplwiz den ayar yap yazmışlar ama denilernleri yapıyorum ama olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi version53 -- 19 Ekim 2013; 16:58:42 >

• version53 kullanıcısına yanıt
    kaldırmak mı ıstıyorsun parolayı ?
    sag ekrandan ayarlar de sonra bılgısayar ayarlarını degıstır=>hesaplar=>oturum açma secenekleri=>parola ılkesındekı degıstıre tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: NsncHunter1

sag ekrandan ayarlar de sonra bılgısayar ayarlarını degıstır=>hesaplar=>oturum açma secenekleri=>parola ılkesındekı degıstıre tıkla

teşekkür ederim rahatladım :)
  • quote:

olmadı ya olur diye düşündüm oturumu kapat dedim tekrar girdim yine şifre istiyo
  • Bılgısayar ayarlarını degıştir > Hesaplar > Hesabınız > Burada sağ tarafta çıkan bağlantıyı kes tıklayın. Sonrasında birkaç şifre girme isteğinde bulunacak ve yerel hesaba geçecek.

Ayrıca,

Bılgısayar ayarlarını degıstır > Hesaplar > Oturum Açma Seçenekleri > En altta Parola İlkesi var. Değiştire tıklayın. ''Bu Bilgisayarı Uyandırırken Parola Gerekmiyor'' şekline dönüşsün.

Not: Konu başlığını ''Windows 8.1'de yerel hesaba geçme'' şeklinde değiştirirseniz konu hem kilitlenmez, hemde daha anlaşılır olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polaris12 -- 19 Ekim 2013; 16:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polaris12

Bılgısayar ayarlarını degıştir > Hesaplar > Hesabınız > Burada sağ tarafta çıkan bağlantıyı kes tıklayın. Sonrasında birkaç şifre girme isteğinde bulunacak ve yerel hesaba geçecek.

Ayrıca,

Bılgısayar ayarlarını degıstır > Hesaplar > Oturum Açma Seçenekleri > En altta Parola İlkesi var. Değiştire tıklayın. ''Bu Bilgisayarı Uyandırırken Parola Gerekmiyor'' şekline dönüşsün.

Not: Konu başlığını ''Windows 8.1'de yerel hesaba geçme'' şeklinde değiştirirseniz konu hem kilitlenmez, hemde daha anlaşılır olur.

değiştire tıkladım yerel hesabada geçtim ama hala şifre istiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 mi Windows 7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

quote:

olmadı ya olur diye düşündüm oturumu kapat dedim tekrar girdim yine şifre istiyo

o parola microsoft hesap parolası..sistemi ve kendini korumak için var..ben kaldıramadım..amma uykudan uyanırken parola sormama oluyor...
    den.mas.güç seç.uyanırken parola gerekir.şu anda kullanılmayan ayarları değiştir.parola sorma.ent.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

Orijinalden alıntı: version53

quote:

o parola microsoft hesap parolası..sistemi ve kendini korumak için var..ben kaldıramadım..amma uykudan uyanırken parola sormama oluyor...
    den.mas.güç seç.uyanırken parola gerekir.şu anda kullanılmayan ayarları değiştir.parola sorma.ent.....

yok sadece açtığımda soruyor ve oturum değiştir diyince hala kaldrıamadım netplwiz den bişeyler ayarlamıştım orda kullanıcı adının altında 2 boşluk vardı oraya şifremi yazmıştım ondanmı acaba?

programa gerek yok carm(yandaki menü..mausu sağ alta götürünce çıkan.)ordan daha kolay erişilir amma,kalkmıyor..açılışta parola soruyor..sizin bütün mal varlığınızmicrosoftun kontrolü altında..endişelenmeyin..
  • Ara böülümüne ''netplwiz'' yazıyoruz. netplwize ait olan uygulama çıkacak üzerine tıklıyoruz ve aşağıdaki pencere açılıyor.

Burada; 'Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir.'' tikini kaldırın. Uygula deyin. Mevcut parolanızı girmenizi isteyen küçük bir pencere açılacak girin ve tamam deyin.

Ayrıca açılışta metro arayüzü ile karşılaşmadan direk masaüstüne gelmek için:
    Görev çubuğu > sağ tık > özellikler > gezinti sekmesi
    Fotoğrafta gördüğünüz ''Başlangıç ekranı'' bölümünde üstten iki kutucuğu işaretlemeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polaris12 -- 19 Ekim 2013; 17:43:47 >

• polaris12 P kullanıcısına yanıt
    benim w8.1"tahtakale malı"o tür yönergeleri kabul etmiyor...açılışta parola soracağım diyor...
  • benim bir sorum olacak:vista ve w7 de entegre satranç programı vardı.w8.1 dede varmı..diğer oyunları indirdim amma satrancı bulamadım..bilenler yardım ederse sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

benim w8.1"tahtakale malı"o tür yönergeleri kabul etmiyor...açılışta parola soracağım diyor...

bende orjinal diye biliyorum ama buda tahtakeleden heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hezerfen kullanıcısına yanıt
    magazadan baktınmı orda vardır ıllakı
    hangı wın8.1 kurulu şuan pro sıngle language? eger sıngle languageyse belkı yetkın yoktur dıcem ama çok şacma ustte dedıgımle olması lazımdı
  • NsncHunter1 N kullanıcısına yanıt
    epeyce aradım yok..
  • hezerfen kullanıcısına yanıt
    paralı varmış 2.49 $ cık
  • NsncHunter1 N kullanıcısına yanıt
    ete para ver,sirkeye para ver,sarmısağa para ver,tuza para ver:o paça içilmez..kalsın.
  • ben şöyle bir öneride bulunacağım;disk birleştirmeyi ihmal etmeyin..kurduktan sonra üçüncü birleştirmeyi yaptım..ilki 2 ikinci 6 üçüncü 8 parçalanmıştı..kendi disk temizlik ve birleştirmesini kullanmanızı tavsiye ederim..üçüncü parti yazılımlar hep başıma iş açtı..vede artık kullanmıyorum..güvenlik bile kendi defenderi.bana yetiyor....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.